What 2 Watch | Netflix zorgt voor een griezelige maand!

In deze What 2 Watch vind je films en series voor een griezelige maand tv! Kijk je mee naar wat Netflix ons te bieden heeft?

Op Netflix vind je nu een hele selectie aan griezeligheid! De serie is nieuw voor mij maar ziet er ontzettend goed uit! De films heb ik allemaal zelf gezien en van genoten!

The Haunting of Hill House

De horrorserie The Haunting of Hill House is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en bestaat uit tien afleveringen.

De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt vier mensen terwijl ze een zomer doorbrengen in een gehuurd herenhuis. Ze beginnen al snel een breed scala aan bovennatuurlijke verschijnselen te ervaren.

Michiel Huisman, bekend van Game of Thrones, speelt een rol in The Haunting of Hill House, die vanaf 12 oktober bij Netflix te zien is. Deze horrorserie gaat over een een groep broers en zussen die als kinderen opgroeiden in een huis dat in de jaren daarna bekend zou worden als het meest beroemde spookhuis van het land.

De broers en zussen willen de geesten uit het verleden confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken andere echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House. De serie werd geschreven en geregisseerd door Mike Flanagan.

Mirrors is echt misschien de meest griezelige in mijn lijstje… Deze film heeft zowel mij als de hub echt bang gemaakt in ons eigen huis… wij hebben best veel spiegels…..

Ben Carson (Kiefer Sutherland) is een bewaker in een winkelcentrum. Op een avond ontdekt Ben iets vreemds aan een spiegel in een winkel en hij komt er al snel achter dat het iets kwaads is. Ben wordt nieuwsgierig en probeert de oorsprong van dit kwaad te ontdekken. Hij komt erachter dat dit kwaad in de spiegels moordzuchtige weerspiegelingen zijn die uit zijn op wraak, maar waarom? En hoe?

The Ring is jeugdsentiment voor mij! Ik kan me nog zo goed de eerste keer griezelen van deze film heugen!

Een mysterieuze videoband richt een ware slachting aan onder een groepje tieners. Iedereen die de video kijkt, krijgt een telefoontje met de mededeling dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. De jonge reporter Rachel gaat op onderzoek uit, maar nadat zij samen met haar zoontje de band bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok.

Insidious is gewoon echt creepy!

Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) zijn een gelukkig koppel met kinderen dat verhuist naar een nieuwe woning. Maar het blijkt dat het huis problemen heeft met de nieuwe familie: vreemde en angstaanjagende dingen gebeuren en schijnen voornamelijk betrekking te hebben op hun jonge zoon Dalton (Ty Simpkins).

Cabin in the Woods is naast griezelig ook wel erg leuk! En niet te vergeten, Chris Hemsworth…

Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Al gauw wordt duidelijk dat de vijf – drie mannen, twee vrouwen – meer op hun bord krijgen dan een idyllisch uitje alleen. Het oplezen van een spreuk uit een dagboek leidt tot dood en verderf en allerlei bizarre gevolgen van dien.

Dark Skies is voor de mensen die tegen veel griezelige geest momenten kunnen! Van de makers van Insidious en Paranormal Activity dus daar moet je tegen kunnen!

Het leven van een stel uit de stad verandert in een nachtmerrie wanneer een angstaanjagende buitenaardse aanwezigheid elke nacht hun huis binnenkomt en zich aan de kinderen te goed doet. Wanneer vrienden en buren zich sceptisch opstellen is het paar gedwongen om het heft in eigen handen te nemen om de familie te redden.

griezeligeDon’t Breathe is echt wel een heel griezelige film waarvan ik niet verwacht had dat ik hem goed zou vinden! Echt erg creepy deze blinde man!

Money hoort over een blinde veteraan die alleen woont en weleens een grote som geld zou kunnen bezitten. Alex is niet blij met de klus maar Rocky staat te popelen om snel geld te verdienen. Als ze vervolgens bij het enige bewoonde huis van het blok staan en de rottweiler van de eigenaar hebben weten te kalmeren, slagen ze erin om binnen te komen. Al snel wordt duidelijk dat de eigenaar dan wel blind mag zijn maar verre van hulpeloos is.

Heb jij nog een kijk tip voor mij op Netflix? Ik hoor hem graag!

Welke van deze films ga jij kijken?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.