Eyecatchers♥2 | Books that caught my eye!

In dit nieuwe topic deel ik elke keer twee eyecatchers die ik bij andere bloggers/lezers zag en die mij ook erg tof lijken! Dit kunnen zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken zijn! Kijk je mee naar de boeken van deze tweede ronde?

♥ Boek 1

Het eerste boek is een Nederlandstalig boek dat ik tegen kwam bij Marcia (Oog op de toekomst)! Niet alleen is de cover echt prachtig! Na het lezen van haar recensie heb ik hem meteen op mijn lijstje gezet!

Hoeveel mensenlevens is wetenschappelijke vooruitgang waard? Als Rose Franklin op haar nieuwe fietsje vlak bij haar huis in Deadwood, South Dakota rijdt, valt ze plotseling in een enorm gat in de aarde. Ze komt bij op de bodem van een nagenoeg perfect vierkante kuil, waarvan de muren vol staan met ingewikkelde graveringen die licht geven en lijken te pulseren. Maar de brandweermannen die haar komen redden, staren naar een nog vreemder schouwspel: een klein, geschrokken meisje in de palm van een reusachtige metalen hand. Zeventien jaar later is het mysterie van dit bizarre artefact nog altijd onopgelost; de oorsprong, de maker en het doel zijn onbekend. Rose Franklin is inmiddels een hoogopgeleide natuurkundige die een topgeheim team leidt om het mysterie van de gigantische hand te ontrafelen. Samen met haar collega’s wordt ze aangestuurd door een naamloze man wiens macht en functie net zo mysterieus zijn als de herkomst van het object. Duidelijk is dat Rose en haar onderzoekers op het punt staan de meest merkwaardige ontdekking in de geschiedenis te ontrafelen, en de betekenis ervan voor de mensheid bloot te leggen. Maar als de stukjes van de puzzel eenmaal op hun plaats liggen, zal het resultaat dan juist een middel voor eeuwige vrede of een wapen voor massavernietiging blijken te zijn?

♥ Boek 2

Het tweede boek is een Engelstalig e-boek dat ik tegenkwam bij Annemieke (A Dance With Books)! De cover is wat me meteen aantrok! Na het lezen van haar recensie hoop ik dat ik dit boek gauw ergens als fysiek exemplaar kan scoren. Tot dusver geen resultaat bij Bookdepo of Bol!

Tala Morgenstern lives for the hunt, embracing her heritage as a demon hunter. When her younger sister, Hartley, disappears while on the trail of her long-lost father, Tala must seek the help of her other sister Aiva, who has turned her back on the underworld of magic and hunting. Suspecting demonic involvement, Tala and Aiva race to find Hartley before she can be claimed by hell.

Their search takes them deeper into the bowels of Dublin’s criminal underground, where the gangs are led by demons, and the currency is souls. With each Circle of hell bringing new dangers, and new revelations about their own place in the demon hunting world, Tala and Aiva have to rely on each other if they are to stand a chance of fighting their way to the Ninth Circle, and the demon lord who is

Lijken deze boeken jouw ook zo tof?

Laat vooral in de reacties een boek achter waar jouw oog op is gevallen deze week!

Eyecatchers♥2

waiting for them.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

 1. Dat eerste boek staat al een tijd op m’n lijsten, lijkt me erg gaaf en inderdaad een prachtige cover! Het vervolg heeft ook zo’n mooie cover.
  Ik had nog nooit van The Ninth Circle gehoord maar hij klinkt goed 😀
  Deze week onze most anticipated releases voor November gedaan dus deze week zijn m’n ogen op een héleboel leuke boeken gevallen haha. Waren er toch weer meer dan gedacht!
  Isabelle onlangs geplaatst…Wishlist Wednesday| Anticipated Releases NovemberMy Profile

 2. oeh ja beide boeken lijken me zooo tof he!
  Slapende reuzen heb ik op een wishlist staan voor kerst.
  En de ander zag ik geloof ik bij Annemieke voorbij komen een tijdje terug, die heb ik toen ook meteen aan de wishlist toegevoegd!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| TBR THURSDAY |My Profile