Eyecatchers | Books that caught my eye ♥

In Eyecatchers deel ik elke keer boeken die ik bij andere bloggers/lezers zag en die mij ook erg tof lijken! Dit kunnen zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken zijn! Kijk je mee naar de boeken van deze ronde?

Deze keer kwam ik op Instagram allemaal boeken tegen die ik zeker wil lezen!

Als eerste kwam ik bij Manuela, Diamondpages, dit boek tegen! En die cover is voor mij zeer aantrekkelijk! De synopsis klinkt ook niet verkeerd! Dit boek staat nu dus ook op de wensenlijst!

Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg.
Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp.
De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen.
Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp.
Zelfs zijn vader en zijn beste vrienden geloven rotsvast dat Bertus en Colette Zwart, de schooldirecteurs, het goed met hen menen.
Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.

Pages & Co,  Matilda en de boekdwalers kwam ik tegen bij Joanne, in Case of Bookishness! Prachtige foto he! En toen zag ik hem opeens in een boekhandel in het Nederlands…. zie jij ook alle Wonderland dingetjes op de cover ♥ Nu staat hij hoog op mijn wensenlijstje!

Sinds haar moeder kort na haar geboorte verdween, woont de elfjarige Matilda boven Pages & Co, de boekwinkel van haar grootouders. Wanneer er in de winkel mysterieuze figuren verschijnen, die wel heel erg lijken op de personages uit bekende boeken, ontdekt Matilda de magie van ‘boekdwalen’. Dapper stapt ze in een onbekende wereld, vastberaden het raadsel op te lossen van de verdwijning van haar moeder. Al snel ontdekt ze dat er een duistere kant zit aan het dwalen door boeken… 

En de laatste deze keer kwam ik tegen bij Marjolein, Serendipity Books. Ik was op slag verliefd op deze cover en ik ben nu eenmaal een echte coverbuyer! En dit is ook nog eens een serie ♥ ze staan allemaal weer op mijn lijstje ook al is het Engels!

Fairy Tale Survival Rule #32: If you find yourself at the mercy of a wicked witch, sing a romantic ballad and wait for your Prince Charming to save the day.

Yeah, no thanks. Dorthea is completely princed out. Sure being the crown princess of Emerald has its perks–like Glenda Original ball gowns and Hans Christian Louboutin heels. But a forced marriage to the not-so-charming prince Kato is so not what Dorthea had in mind for her enchanted future. 

Talk about unhappily ever after.

Trying to fix her prince problem by wishing on a (cursed) star royally backfires, leaving the kingdom in chaos and her parents stuck in some place called “Kansas.” Now it’s up to Dorthea and her pixed off prince to find the mysterious Wizard of Oz and undo the curse…before it releases the wickedest witch of all and spells The End for the world of Story.

Lijken deze boeken jou ook zo tof?

Laat vooral in de reacties een boek achter waar jouw oog op is gevallen de laatste tijd!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb Wanted van Betsy Schow in de kast staan. Dat boek heb ik een keer met iemand geruild maar ik had geen idee dat het een deel van een reeks is. Pages & Co is een mooie cover hé. Die trok meteen mijn aandacht toen ik hem de eerste keer tegenkwam.