Eyecatchers | Books that caught my eye

Deze Eyecatchers is een beetje anders! Deze kijkt namelijk met een ander oog op boekjes! Kijk je gauw mee naar wat ik bedoel?

Normaal laat ik in Eyecatchers boekjes zien die ik tegenkwam of waar ik door de cover heel erg naar uitkijk!

In deze ronde laat ik zien waar mijn oogjes soms teleurgesteld zijn en soms heel blij zijn!

Teleurgesteld raken de oogjes bijvoorbeeld door deze ruggetjes van covers!

De cover is aan de voorkant van deze boeken echt geweldig! Ik kan van de drie boeken echt niet zeggen welke ik het mooist vind!

Maar aan de zijkant is dan weer niet gedacht….

Hoe gaaf zou het zijn geweest als de zijkant ook iets gevormd had? Nu lijkt het op een incorrecte puzzel en ik weet niet of meer van jullie dat hebben maar voor mij lijkt het nu of ik delen mis? Het klopt gewoon niet lekker voor mijn gevoel.

Gelukkig hebben de onderstaande 10 foto’s hier geen last van en zijn deze echt een lust voor het oog in mijn boekenkasten!

Bij Young and Awesome hebben ze ervoor gezorgd dat het woordje The op dezelfde plek staat net als de naam van de auteur en de coverafbeelding ♥ liefde op het eerste gezicht!

Enigste minpuntje? Hun eigen logo heeft een andere kleur!

De Selectie serie uitgegeven door Best of Ya is ook weer een reeks die perfect bij elkaar past zelfs wanneer ze allemaal verschillend zijn ♥ Liefde voor vormgeving wel hoor bij deze uitgeverij want ze komen vaker aan bod in deze post!

Als er een uitgever is die echt wel juweeltjes uitgeeft qua looks is dat wel Blossom Books, altijd prachtige hardcovers in dezelfde formaten! Ik kan je zeggen dat een plank aan Blossom Books boeken goed besteed is voor mensen die er van houden dat boekhoogtes mooi gelijk zijn!

Een nieuwe uitgever die zichzelf onderscheidt van de rest door een heel ander formaat boekjes uit te geven is Imagine Books. Ik hoop dat hun hun series allemaal zo mooi in één lijn blijven uitgeven!

Plak ik er weer één van Blossom Books en dit is misschien wel één van mijn favoriete covers in de kast! Ik hou van de kleuren en van het lettertype ♥

Geen serie maar wel dezelfde auteur! En dat is iets wat ik echt wel kan waarderen! Buddy springt letterlijk uit mijn kasten tevoorschijn door zijn looks!

De originele serie kreeg ik maar niet compleet en dat vond ik echt heel erg jammer. De low budget uitgave vond ik in eerste instantie echt niks maar nu ze zo vrolijk een regenboog in mijn kast vormen vind ik het toch best wel leuk!

Ik heb echt een voorliefde voor zwarte covers met accenten! De Twilight box is voor mij dus echt liefde op het eerste gezicht!

En wederom iets van Best of Ya. Weer geen serie maar wel duidelijk dezelfde auteur! Ik hou echt van de looks van deze boeken! En ik heb ook echt liefde voor de keuze om deze in hardcover uit te brengen ♥

En dan sluit ik af met nog een serie van Moon! Ook daar weten ze hoe ze voor mooie shelfies kunnen zorgen!

Ik hou echt van uitgeverijen die er voor zorgen dat boeken er aan alle kanten mooi uitzien! Je hebt als boekverslaafde immers nooit genoeg plek om boeken met de covers naar voren te plaatsen en dan is een mooie rug echt een zege!

Ben jij net zo’n ocd typje als ik?

Wat zijn de mooiste ruggetjes in jou kasten? Ik hoor het graag! Reacties maken me blij ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Oooh de slaved serie van Teri Terry vind ik ook echt geweldige covers hebben! ik vind het zoiezo fijn dat bij imagine alle boeken dezelfde hoogte hebben en het zelfde uiterlijk ik hoop dat het zo blijft!