Eyecatchers | Books that caught my eye

In dit nieuwe topic deel ik elke keer twee eyecatchers die ik bij andere bloggers/lezers zag en die mij ook erg tof lijken! Dit kunnen zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken zijn! Kijk je mee naar de boeken van deze ronde?

In deze eerste post een Nederlands en Engels boek!

eyecatchersHet Nederlandse boek kwam ik tegen bij Zwartraafje, een boek voor Harry Potter fans met zo’n mooie cover? Yep, een echte eyecatcher!

Drakendal is het eerste deel in de spannende, magische en humoristische serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter.

Fee is dol op magie, en eindelijk is haar grootvader begonnen met haar magisch onderricht. Maar dan overlijdt hij plotseling. Fee erft zijn bibliotheek met 499 magische boeken, die haar vader meteen verpatst aan een Diberi, een boekverbrander. Fee moet alles op alles zetten om de boeken te redden. Met hulp van nieuw verworven vrienden en de troeven die haar grootvader in het geheim heeft nagelaten, reist Fee naar de bovenwereld. Maar om bij de Diberi te komen, moet ze eerst langs een gevaarlijke draak…

Scarlett Thomas wilde sinds haar zesde schrijfster worden. Al snel riep The Independent haar uit tot een van de beste jonge schrijvers. Ze woont aan zee in een oud huis vol boeken. Drakendal is haar eerste kinderboek en deel 1 in de Bovenwereldserie.

Het Engelse boek kwam voorbij in een whatsapp groep en ziet er waanzinnig uit! Ik was echt een fan van I Know What You Did Last Summer en Scream Queens en dan raden ze dit boek aan!!!!

Over a year after her parents sent her away from Hawaii to live with her grandmother in landlocked Nebraska, Makani Young is still adjusting to her new life. She’s made a small group of close friends and even flirted with romance, but her past in Hawaii is still hard to forget. And then . . . one by one the students of her new high school begin to die in a series of gruesome murders. Makani doesn’t know who’s next on the list. Between this, and a secret scorching relationship with the school weirdo, this school year may turn out to be one to die for . . . literally. There’s Someone Inside Your House by Stephanie Perkins will have you swooning with fear and romance, and is the perfect page-turner for fans of Scream Queens and I Know What You Did Last Summer.

Lijken deze boeken jouw ook zo tof?

Laat vooral in de reacties een boek achter waar jouw oog op is gevallen deze week!

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Drakendal is ondertussen uitgelezen en heeft omwille van de prachtige cover een mooi plekje gekregen in mijn boekenkasten. Ik vond het trouwens een heel tof boek. Wicked like a Wildfire van Lana Popovic kom ik regelmatig tegen op Instagram. Ik weet niet of het boek iets voor me is maar de cover vind ik ontzettend mooi. Ook de omslag van de geïllustreerde versie van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban vind ik geweldig. Of The Chaos of Stars van Kiersten White, An enchantment of ravens van Margaret Rogerson, …
    zwartraafje onlangs geplaatst…Overstekers – Petra DoomMy Profile

  2. Drakendal had ik na het zien van de cover al op mijn verlanglijst gezet. Echt zo’n boek die je in de winkel meteen oppakt omdat de cover zo mooi is!!