Faking It (2) – Cora Carmack

Wie houdt er nou niet van foute mannen? Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken wanneer ze ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest. Dan ontmoet ze Cade. Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken…

ISBN: 9789021400723
Uitgever: Uitgeverij Q
Verschenen: 2015
Bladzijden: 296 pp.
Genre: New Adult/Romans

Ik geef dit boek ♥♥♥♥♥

Als jong meisje groei je op met mannen als prins Charming en val je op het hele ‘prins red meisje’ idee, dan komt er nog een film voorbij… Aladdin, je hele droombeeld word omver geblazen want een stoere straatrat die alles voor het meisje doet… wauw!

En zo word je een grote meid vol verwachtingen van het mannelijke geslacht, je wilt een charmante doch ruige man! Nou meiden zet je maar schrap want prins Charming, Aladdin? Wie??

Die vallen in het niet vergeleken met Cade!

In deel 1 Losing it zag ik hem meer als de zielige jongen die een onbereikbare liefde had maar in Faking it?

Ik heb al 12 jaar een relatie, huisje boompje beestje, getrouwd met kind en alles maar foei…. IK BEN VERLIEFD!

Een heerlijk boek wat je hart flink zal verwarmen, Cora omschrijft gevoelens en emoties op een wijze waardoor je jezelf op bepaalde stukken ook verliest.

Niet alleen is Cade een personage waar je meteen weg van bent, ook Max (Mackenzie) wind je binnen de kortste keren om haar vingers, met haar rauwe gedachten en gevoelens kon ik me ontzettend goed inleven in haar e8639b8b8b623cd5f957cd2446b23307karakter.

Pezen en huid waren de enige dingen die de ravage in mijn binnenste bedwongen. Het enige wat erger was dan je zó voelen, was al die emoties tentoon te spreiden waar de hele wereld ze zou kunnen zien.

 

Humor in een relatie is (vind ik) erg belangrijk en de plagerijtjes tussen Cade en Max liggen precies in mijn straatje!

Als jij mijn moeder “mam” gaat noemen, vervangt jouw hoofd die kalkoen daar in de oven, is dat duidelijk?

Zodra je bij dit stukje beland weet ik zeker dat je net zo weg zult zijn van Max en Cade als dat ik dat ben!

Zoals je kon lezen in mijn recensie van Losing It is dit een serie van 5 boeken van deel drie, Finding it, stond het eerste hoofdstuk achterin dit boek en ik kan alleen maar vol ongeduld wachten tot deze in de winkels ligt!

Deel 1 was leuk, deel 2 was geweldig… Bring it on deel 3!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.