#FallTimeCozyTime

Bij de leuke blog van Oh my Book kwam ik deze tag tegen en omdat de herfst ook een prachtig mooi seizoen is besloot ik deze tag over te nemen!

imageedit_3_8971654109
Crunching Leaves: de wereld is vol kleuren, kies een boek met rood/oranje/geel op de cover.505312df386c98.72501954

Dan ga ik voor de Hongerspelen, op de cover van mijn editie is het echt “herfstig.”


Cozy Sweater:  het is eindelijk koud genoeg om warme truien en sjaals te dragen. Van welk boek krijg jij het warm van binnen?

Oelalala, van Muren van Glas warm je wel op! Misschien warm je zelfs zo veel op dat je die truien en sjaals kunt laten liggen in de winkels en je meer geld over hebt for those things that truly matter…… BOOKS!

Fall Storm: de wind giert door de bomen en de regen stort naar beneden: kies een boek wat je graag leest op een stormachtige dag.

Op stormachtige dagen lees ik het liefst echt spannende boeken zoals Lockwood & Co of heerlijke new adults zoals Hitte!

bellatrix-lestrange-harry-potter-and-the-deathly-hallows-movie-mobile-wallpaper-1080x1920-12071-3564210928Cool Crisp Air: wat is het meest kille karakter met wie je van plaats zou ruilen?

Oei… tiktak tiktak…. hmmm dan ruil ik met….
Bellatrix, ja daar schrik je van he! Waarom ik voor haar kies?
Ze is ontzettend kil maar ook heel trouw aan haar meester, een ieder die hem beledigt krijgt met haar koude opvliegende karaktertje te maken. Zo ben ik ook wel als het om mijn gezin gaat, vandaar mijn keuze 😉

Hot Apple Cider: welk boek zie jij graag een trend worden?

Oefff hele series kan ik hier opnoemen, in het Engels zijn er zo veel geweldige series die ik graag vertaald zou zien!
Als ik er één moet kiezen? Dan kies ik één auteur, Joss Stirling! Haar boeken zijn deels vertaald en dat is gewoon kant en klare horror, wij “Dutchies” willen meer!!!!

Coat, Scarves, and Mittens: de temperatuur is gedaald, tijd om je warm te kleden. Wat is het meest genante boek wat je bezit en wat je graag wil verstoppen voor bezoek?

Hmm, verstoppen voor bezoek niet, mij maakt het vrij weinig uit wat hun er van vinden dat ik zulke boekjes lees…  al verstop ik ze wel voor bezoek dat kan lezen en onder de 15 is 😉 Al mijn “hot and steamy” boekjes worden dan wel tijdelijk eventjes verplaatst!!!

Pumpkin Spice: wat is je favoriete eten in de herfst?

Eten, ik hou van eten!!! Mijn favoriete eten in de herfst, ovenschotels en stampotten!


Welk boek warmt jou op?

handtekening1

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments