Fandom Collection Tag

Een tag in Wonderland! Dat is al een hele poos geleden en ik heb zelfs mijn archieven met tags al een tijd geleden helemaal opgeschoond! Maar ik werd voor het eerst in lange tijd weer getagd en dus lees jij dankzij Zwartraafje vandaag de door haar bedachte Fandom Collection Tag hier op de blog!

Wat is jouw favoriete fandom?

Nu is dit een hele lastige vraag want ik heb niet zozeer één favoriet. Mijn goodies en boeken lopen zo ontzettend uit een qua fandoms en dus kan ik hier moeilijk een antwoord op verzinnen! Ik denk dat Alice in Wonderland logischerwijs op 1 staat maar Disney en Villains zijn over-all dingen waar ik echt fan van ben!

Wat is je kleinste goodie?

Poeh… grabbelen en graaien en zoeken tussen alle goodies haha!

De kleinste die ik kon vinden waren zowel deze stickertjes als deze mooie bladwijzer! En die zijn echt wel klein!

Wat is het grootste exemplaar?

Het grootste exemplaar zijn eigenlijk twee gelijken qua grootte!

Het is aan de linkerkant een super schattige diamond painting die ik kreeg van Medusa en aan de rechterkant een hele mooie artprint die ik kreeg van Zwartraafje!

Wat is je oudste goodie?

Ik tel mijn Alice edities ook mee als goodies want ik heb zoveel verschillende uitgaves ❤️

Deze ‘oud goud’ editie komt uit 1977! Toen was ik er nog lange niet en dus is dit boekje wel het oudste in mijn Wonderland collectie!

Wat is je meest recente aankoop?

Poeh daar moet ik toch even hard over nadenken want ik heb echt al een hele lange tijd geen wonderland dingetjes meer aangeschaft… Oh nee ik jok!

Maar ik kan er alleen nog geen foto van maken want ik heb hem nog niet gemaakt!

Het is een hele grote diamond painting die ik van de winter wil gaan maken! Hier gaan heel wat uurtjes in zitten denk ik maar zo! Maar zeg zelf is hij niet prachtig?

Op welk item heb je het langste moeten wachten?

Ik denk dat het langste wel mijn booksleeve is? Eigenlijk alle andere items kocht ik zodra ik ze zag dus daar hoefde ik niet lang op te wachten!

Naar welke goodie heb je lang moeten zoeken?

Ik zoek er nog steeds naar eigenlijk! Ik wil namelijk echt heel graag het witte konijn als funko en ook de originele mad hatter! En nu zag ik deze set die naar verluidt eind augustus dit jaar verschijnt!

Ik weet alleen niet of ik de site waar ik ze zag kan vertrouwen dus ik twijfel nog even of ik ze al vooruit zal bestellen.

Wat is het goedkoopste item in je collectie?

Uhm…. dat zijn denk ik de pins die ik kocht in Disneyland! Of misschien de Alice in Wonderland pyjama’s van de Primark!

En het duurste?

Poeh…. ik twijfel nu tussen een paar dingen! Ik heb namelijk een paar best dure mokken maar ik geloof dat mijn Wonderland hoed en de Alice’s Adventures in Wonderland and Other Stories (Barnes & Noble Collectible Editions) qua prijs aardig bij elkaar in de buurt liggen.

Heb je zelfgemaakte goodies?

Ik heb ontzettend veel zelfgemaakte goodies gekregen en er zijn zoveel mooierds bij!

Mijn meest recente zelfgemaakte goodie kreeg ik wederom van Zwartraafje:

Een boekje vol liefs ❤️

Wat zijn je favoriete gekregen items?

Poeh je zag in deze post al heel wat gekregen goodies en ze zijn me allemaal heel dierbaar ❤️

In het hiernaast staande boekje zit echter ook een foto van twee heel dierbare mensen en mijzelf en dat maakt dat toch wel mijn meest favoriete gekregen item omdat het hele mooie herinneringen bevat!

Welke items staan nog op je wishlist?

Zoals je dus las de Funko’s en wat ik ook heel graag nog wel zou willen is een handtas in thema of een portemonnee!

Van wat voor goodies heb je het meeste?

Poeh… kaarsen en sleeves denk ik!

Zijn er goodies waar je spijt van hebt?

Neen,

Wat zijn de favorieten uit je collectie?

Mijn meest favoriete is toch wel dit beeldje dat je rechts in beeld ziet dat mijn smurf voor mij kocht in Disneyland van eigen geld ❤️

Heb je ook producten van kleine ondernemers in je verzameling?

Oh ja best veel eigenlijk! Ik heb diverse Wonderland kaarsen van Faerietales Candles en meerdere sleeves van BookbestiesUK. Boekenleggers van Oktoberdots en ook nog een x aantal spulletjes van Letters & Lights! Waar ik nu op zit te azen is de ‘A Mad Tea Party’ houten lont kaars van Beyond Stories!

Dat was de tag!

Ik wou stiekem ook Annabel taggen want ik weet dat zij heel wat Supernatural spulletjes heeft! Helaas had Zwartraafje haar ook al getagd 😋 Dus voor nu tag ik Medusa want ik denk dat zij ook wel gave goodies in huis heeft!

Als jij de tag ook doet laat je het me dan weten? Kom ik ook gezellig bij jou kijken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Zooo leuk dat je hem ook hebt ingevuld. Nu kan ik ineens mee voor je rondkijken voor de Funko Pops die je nog zoekt. Die diamond painting zal komende winter ongetwijfeld voor heel wat uren afleiding kunnen zorgen. Ik vind het zo fijn om te zien dat je het scrapbooking album een leuk geschenkje vond. Het beeldje dat je smurf voor je uitkoos is echt lief. Die weet perfect waar ze haar mama blij mee kan maken.