Netflix | Fate: The Winx Saga

Netflix | Fate: The Winx Saga

Voor het eerst zullen de populaire zes feeën veranderen in echte tieners die leren hun krachten te scherpen terwijl ze samenleven in een magische kostschool. Weggestopt in een mystieke parallelle wereld, heeft de Alfea School duizenden jaren Fairies opgeleid in de magische kunsten, maar er is nog nooit een student zoals Bloom geweest. Opgegroeid in de mensenwereld, is ze eigenwijs, aardig … en gevaarlijk. In haar zit een kracht die beide werelden kan vernietigen of redden. Om het te beheersen, moet ze haar emoties beheersen. Ze is een tiener. Hoe moeilijk kan dat zijn?

Duur aflevering: 51 min
Genres: Fantasy
Netwerk: Netflix

Wie kent Winx Club niet, de schattige feetjes uit de animatieserie van Nickelodeon.

De animatieserie speelt zich af in Magix, een andere dimensie waarin alle bewoners beschikken over magische krachten. Magix wordt voornamelijk bewoond door een groot aantal magische wezens zoals feeën, tovenaars, heksen, elfjes, trollen, reuzen en monsters en krijgers genaamd specialisten. Alfea is een kostschool voor feeën, Wolkentoren een school voor heksen en Red Fountain een school voor specialisten.

Ik had echt geen hoge verwachtingen van deze serie toen ik hoorde dat Netflix deze serie als live-action verfilming gingen uitbrengen.

Ik vond Winx Club erg leuk maar was een beetje bang dat ze geen echte serie op niveau konden maken van deze animatie. Ik keek ook een beetje raar op toen ik het kijkwijzer advies van 16 zag staan!

Zat ik er even flink naast zeg!

Hoewel de verhaallijn iets anders loopt dan de animatie serie ben ik direct ‘hooked’.

Dit zijn geen schattige feetjes in glitter jurkjes met mooie vleugels! Dit is gewoon een fantasy thriller serie en nu snapte ik de leeftijd ook!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik meteen alle 6 de afleveringen achter elkaar keek met Netflix party! Mijn vriendin en ik konden gewoon niet stoppen met kijken. Wilde zaterdagnachten bestaan tegenwoordig vaak uit ieder vanuit zijn eigen huis met wat lekkers te drinken en snacks terwijl we allemaal hetzelfde kijken en in een videogesprek met elkaar kletsen! We waren van plan om elke week een aflevering te doen samen maar aan het eind van elke aflevering riepen we tegelijkertijd: NEXT EPISODE!

Ik ben weg van de cast, de verhaallijn is direct spannend en verslavend. Er is meteen drama, romantiek en gevaar. Wat wil je nou nog meer?

Wij weten het wel 😉

Veel meer afleveringen en dus ook veel grotere seizoenen!  Wat zijn nou 6 afleveringen?

En die CLIFFHANGER! Mensen, niet eerlijk!

De animatie telt al acht seizoenen met in totaal 208 afleveringen dus ik zeg: “Netflix, bring it on!”

Als jij fan bent van Sabrina, Riverdale, Shadowhunters en dat soort series dan mag je deze echt niet missen!

Ik ben benieuwd wie van mijn volgers deze serie al hebben gekeken en wat jullie er van vinden, of wie nog van plan is om hem te gaan kijken!

Laat het me vooral hieronder weten <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Hoi hoi

    Ik heb samen met mijn man deze serie ook al helemaal
    Af gekeken.
    Kan niet wachten op het volgende seizoen.

    Liefs Quirina