Favoriete boeken die je hebt gelezen tijdens de winter 2021/2022

Het is alweer een tijdje terug dat je hier een Friday Five las, maar hier ben ik weer! En deze keer laat ik je vijf boeken zien die favoriet waren in de winter van 2021/2022! Lees je mee?

Deze post gaat niet heel spannend zijn want hij bestaat maar uit twee auteurs. Van de eerste zou ik waarschijnlijk het boodschappenlijstje nog lezen en de tweede is nieuw voor mij. Zowel de auteur als het lezen van graphic novels is nieuw en ik ben er fan van!

Ik begin met de eerste auteur!

Uit bloed en as (Blood and Ash, #1) – Armentrout, Jennifer L.

Korte review: De actie, de romantiek… echt alles in dit boek heeft me gewoon verbaasd!

Ik dacht dat Lux voor mij niet kon worden overtroffen maar mevrouw Armentrout, petje af! Ik heb mijn nieuwste verslaving gevonden; de Blood and Ash serie! Pure perfectie als je het mij vraagt!

Vraten en Hawke… echt hoe maak je dit meisje blij…

Het eerste deel van de bekroonde Blood and Ash-hitserie.
Poppy heeft nooit zeggenschap gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt.

Grace and Glory (Harbinger, #3) – Armentrout, Jennifer L.

Korte review: Als je deze serie nog niet hebt opgepakt, raad ik je aan dat te doen! 100% het lezen waard! En nu ga ik even een serieuze ‘bookhangover’ hebben!

Dit was natuurlijk het derde deel dus ga ik de synopsis van het eerste deel met jullie delen!

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.


En dan drie boeken uit dezelfde serie waar ik helemaal weg van ben!

Heartstopper 1, 2 en 3 – Oseman, Alice

Korte review: Door deze graphic novel heen lees je het schattigste ‘Friends to lovers’ recept ooit!
Beide maken ze moeilijke momenten mee die verschillen van fysiek geweld in een soort relatie tot je eigen seksualiteit uitzoeken. Lastige onderwerpen wisselen zich gedurende dit eerste deel af met fluffy onderwerpen en momenten die je hart zullen doen smelten ❤️

Het afgelopen schooljaar was niet geweldig voor Charlie, maar hij wordt in ieder geval niet meer gepest. Nick, rugbyster van de school, heeft hier en daar wat gehoord over Charlie – de jongen die vorig jaar gedwongen uit de kast moest komen en een paar maanden werd gepest – maar hij heeft nog nooit met hem gepraat. Tot ze naast elkaar in de klas komen te zitten…

Welk boek dat jij las in de afgelopen winter was je absolute favoriet?

Laat het me vooral hieronder weten!

De Friday Five van de andere deelnemers aan deze rubriek bekijken doe je hier:

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Conny (Connies Boekkies)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Nienke (BookSomeTea)
Kim (De Juf Leest)
Nora (Geekish)
Katja (That Blonde Woman)
Patricia (Donderdesign)
Dennis (CooleSuggesties)
Kwante (Kwante in Wonderland)
Eline (ElineBooks)
Elke (Ladybooksalott)
Emmy (Zon en Maan)
Luna (Leesdame)
Kim (Books I care about)
Rianne Warmerdam (RianneWarmerdam.com)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments