Fictieve Valentijnsdag Dates ♥

Over twee weekjes is het weer zo ver! Valentijnsdag! Of je nu wel of geen partner hebt met de tips van deze 16 Book Babes ben je in ieder geval in goed gezelschap!

Als je ze nu nog snel besteld heb jij zeker weten een leuke date met Valentijn!

Ik vroeg elk van deze bookbabes de volgende vraag:

Als jij de ultieme Bookish Boy/Girlfriend moest kiezen voor een Valentijns date, wie zou dat zijn en waarom?

En om een beetje een beeld te krijgen van hun eigen ideeën qua uiterlijk bij hun keuzes gaven sommige ook nog antwoord op de vraag welke acteur ze hiervoor zouden casten!

Volg jij deze dames al? Om naar het account van deze geweldige Bookstagrammers/Bloggers te gaan kun je op hun naam klikken! Daar vind je ook eventueel de linkjes naar hun blogs!

Ben je er klaar voor? Hier volgen 16 perfecte mannelijke dates voor Valentijn!

Dan kies ik denk ik toch voor Damon Salvatore uit the vampire diaries. Gelukkig dat de serie oorspronkelijk boeken zijn want anders zou ik niet weten wie ik zou moeten kiezen naast mij vriend dat ook van lezen houdt! Damon is mysterieus en heeft wel zo’n sexy kantje. Ik denk ook dat hij het meest romantisch uit de hoek kan komen op een Valentijn date als hij volledig voor je gaat. Hij is super sarcastisch en dat vind ik wel leuk. Mijn type humor! En hij kan ook zo ongeïnteresseerd overkomen terwijl hij dat niet is. Plus hij is een vampier. Dus met Damon zou ik wel eens een Valentijn date willen!

Oke ik ga voor Jake uit twilight. Niet alleen is die super knap en rent die de helft van de tijd naakt rond 😉 welke vrouw wil dat nou niet. Nee Jake is ook nog eens erg zorgzaam. Hij wil Bella kosten wat kost beschermen, zorgen dat ze geen domme dingen doet maar ook tegen vijanden. Hij is handig met zijn handen klussen aan auto’s etc en kan ook nog eens super goed luisteren.

Dat die af en toe veranderd in een grote weerwolf nemen we dan maar voor lief.

Ik zou dan absoluut voor Rhysand gaan uit A court of. Hij lijkt mij een heerlijke intrigerende en mysterieuze gesprekspartner. Daarnaast is de verleiding te groot om dat niet te willen. Ik ben benieuwd waar hij mij brengt als hij zijn vleugels uitslaat 😉 Daarnaast denk ik dat hij net zoveel waarde hecht aan Valentijn als ik. (Niet)

Ze zou qua looks kiezen voor: Ik twijfel tussen Henry Cavill en Toni Mahfud!

Oewww ik zou dan gaan voor Thomas Cresswell uit de Stalking Jack the Ripper serie. Hij is attent en romantisch maar ook mysterieus. Dus dat lijkt me een ideale Valentijnsdate

Ze zou qua looks kiezen voor: Henry Cavill (al ziet Thomas er niet zo breed uit hahah, maar Henry is gewoon sexy)

Ja! Ik weet het. In het boek ‘Ik wist het al – Kristin Harmel‘ komt zo’n ontzettende lieve, sympathieke en volgens mij ook nog eens een aantrekkelijke man voor: Andrew. Echt een goedzak❤

Ze zou qua looks kiezen voor: Josh Holloway in zijn jongere jaren😂 Geen idee of hij er nu ‘oud’ uit ziet.. We zijn immers al wat jaren na Lost verder🙈 Anders Ian Somerhalder. 😍 Die speelde trouwens ook nog in Lost👌

Ik kies voor inspecteur Barry Frost uit de Rizzoli and Isles reeks van Tess Gerritsen. Hij ziet er goed uit, en is heel beschermend en lekker mannelijk 😃

Ze zou qua looks kiezen voor: Wel in de tv reeks wordt hij gespeeld door Lee Thompson Young dus dat lijkt mij dan een logische keuze 😊

AARON WARNER!!! Hahahhah
Hij is zo dreamy! Stoer en kill van buiten, maar een ontzettende soft spot voor Juliette. ☺️

Ze zou qua looks kiezen voor: Dat is een lastige! Maar ik denk dat een jonge Theo James wel goed zou passen 😁

Dan kies ik Kikker, Olivier, van Lisette Jonkman. Omdat hij gevoelig is, kan zingen en ook tikkeltje jaloers. Hij geeft z’n hele hart aan Lucy. Ik wil een jongen die zo lief is en zo zorgzaam. Die alles geeft.

Ze zou qua looks kiezen voor: Die is heel lastig. Want ik zie Kikker heel precies voor me maar er is eigenlijk niet echt een acteur die ik daarbij vind passen. Ik denk hier nog heel even over na hahaha…

Maxon van de Selectie!
Hij is zo zorgzaam en liefdevol en deelt vele passies met mij.

Ze zou qua looks kiezen voor: Wow moeilijke vraag!
Ik denk dat ik dan voor Liam Hemsworth zou gaan! Ik vind dat hij een beetje overeenkomt met de uiterlijke kenmerken van Maxon en Liam is ook gewoon erg knap en aardig!

Oehh dat is een leuke vraag!! Mijn ultieme bookish boyfriend is Percy Jackson. Ik vind hem echt een ontzettend leuke personage. Hij is natuurlijk een held in zijn boekenserie, maar ook grappig en zorgzaam om zijn vrienden. Ik vind het ook leuk hoe luchtig hij blijft in de vreemdste en ernstigste situaties.

Ze zou qua looks kiezen voor: Oehh dat is een goede vraag. Ik vond Logan Lerman heel leuk als Percy in de films, verder heb ik nog niet echt een idee.

Oef da’s een goede vraag! Ik denk dat ik voor Seth uit 10 blind dates zou gaan omdat die date me echt heel leuk leek (en waarschijnlijk ook een beetje omdat ik dat boek pas gelezen heb en het dus nog heel goed weet 😅). Seth kwam echt over als een attente, lieve jongen met gevoel voor humor.

Ze zou qua looks kiezen voor: De jongere versie van Aaron Tveit denk ik 🤔

Peter Kavinsky, no doubt 😂 En waarom wel, hij’s heel dreamy, maar ook lief en doet zich niet anders voor dan hij is.

Ze zou qua looks kiezen voor: Noah Centineo als Peter Kavinsky. Ja zeker wel! Denk dat Noah echt perfect is als Peter ☺️

Als ik de ultieme bookish boyfriend moest kiezen voor een Valentijn date dan kies ik voor Peeta Mellark van The Hunger Games. Hij is erg loyaal en ontzettend lief. Maar daarnaast denk ik dat je ook erg goed met hem kan lachen en dat je een leuke avontuurlijke date met hem zult beleven. Verder heeft hij natuurlijk laten zien dat hij erg romantisch kan zijn en wat nog een pluspunt is dat hij zelf de cakejes en taartjes kan verzorgen voor de date vanwege zijn baking skills.

Wel ik zou dan gaan voor Gavin uit de boeken Tweestrijd en Hartslag van Gail Mchugh.
Wat was ik in love met die vent toen ik die boeken las gewoon om vingers af te likken rete sexy wat een man 😍😍

Maar niet alleen zen looks doen het maar ook zen persoonlijkheid in het boek en zijn geduld om Emily voor zich te winnen en haar zijn oprechte liefde te bewijzen. En hoe hij door een vuur voor haar zou gaan en ook deed kortom iedere vrouw wil zo een man.

Euhmm Colton uit Vertrouw op mij, of misschien één van de andere jongens uit de Wacht op mij serie🙈

Ze hebben allemaal wel wat spannends maar allemaal wel met even veel respect voor de vrouw en dat vind ik belangrijk en mooi.

Als iemand mij vraagt wie mijn favoriete book boyfriend is, heb ik altijd twee standaard antwoorden: Benneth Ryan uit Ondenkbaar van Christina Lauren of Cameron uit Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout. Echter las ik vorig jaar Ik niet op jou van Sally Thorne en daarin werd ik een klein beetje (oké, heel erg) verliefd op Joshue Templeman. Een fantastisch stukje mens met wie ik heel graag op een romantische date zou willen. Hij komt in het boek af en toe een beetje kil en stijf uit de hoek, maar volgens mij kan hij enorm lief en romantisch zijn! Tijdens het lezen zie ik eigenlijk zelden een bepaald persoon voor me, maar The Hating Game wordt verfilmd en Joshua wordt gespeeld door Robbie Amell, en dat vind ik wel een hele goede keuze!

Heb jij nog een een leuke tip?

Ik wens je alvast heel veel lees plezier!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Wat een leuk idee! De eerste namen die me momenteel te binnen schieten zijn Rowan uit de Throne of Glass-serie, Jamie Frasier uit De reiziger-reeks, Simon Wolfgard van de Anderen-serie van Anne Bishop en Eric Northman uit de Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris. Kwestie van een beetje back-up te hebben mocht er iemand niet kunnen hé. 🙂

    1. Ja! Jamie Frasier! Ik zat vier of vijf boeken ver en heb expres de televisieserie niet bekeken omdat ik wist: wie die ook vertolkt, ik ga daar als een blok voor vallen. Stomme ik ben toen fragmentjes tegengekomen op youtube. Jah, en nu hang ik dus vast aan Sam Heughan. Dat Schots ook.