Film Friday | Chaos Walking

In een niet al te verre toekomst ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’…

‘The Noise’ is een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen. Van de regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

Genre: Avontuur | Sciencefiction
Duur: 108 minuten
three-half-stars

Ik vind Tom Holland gewoon echt echt een schatje! Als Spiderman stal hij mijn hart al maar in deze film is hij ook zo leuk!

Als kijker word je een beetje in het diepe gegooid bij deze film. Je krijgt weinig info en de cgi wolkjes waarin de gedachten van Todd zichtbaar zijn zijn op zijn zachts gezegd een beetje wennen.

We ontmoeten Todd als één van de jongeren in het kamp op de planeet. Hij heeft er moeite mee dat mensen zijn gedachten kunnen horen en denkt daarom als hij in de buurt van andere is constant dezelfde zin;

I am Todd Hewitt. I am Todd Hewitt. I am Todd Hewitt.

Voor zover Todd weet zijn er geen meisjes/vrouwen meer maar dan opeens vind hij Viola, als enige vrouw wordt ze gevangen genomen. Todd wil haar helpen ontsnappen en zo begint een heuse klopjacht.

Vanaf dat moment word de film ook wel echt spannender, in het begin is het misschien ook wel een beetje saai te noemen.

Conclusie

Chaos Walking is wel wat deze film is: Chaos!

Uiteindelijk is het zeker een vermakelijke film geworden die na een moeizame start stukje voor stukje interessanter werd!

Chaos Walking ook kijken

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.