Film Friday | Space Jam A New Legacy

jam“Welcome to the Jam!”

Tijdens een reis naar de studio’s van Warner Bros. raken LeBron James en zijn zoontje gevangen in een wereld vol bekende verhalen en personages, welke gecontroleerd wordt door een op hol geslagen kracht genaamd Al G. Om zijn zoontje te redden, gaat James met de Looney Tunes op avontuur door een fantasiewereld vol iconische filmscènes. Om terug naar huis te kunnen, moeten ze tot slot een wereldwijd bekeken basketbalwedstrijd zien te winnen waarbij Al G digitale superversies van NBA- en WNBA-spelers heeft gecreëerd.

Genre: Animatie / Avontuur
Duur: 116 minuten
two-stars

Als klein kind zag ik Space Jam, yes darlings I’m that old!

Ik vond hem toen zeer spannend en was weg van The Looney Tunes, dit is natuurlijk een heel ander tijdperk maar toen waren The Tunes hot and happening!

Toen bekend werd dat er een nieuwe Space Jam kwam was ik dus enthousiast, jeugdsentiment en zo… daar krijg je last van als je ouder word 🤣

Mijn enthousiasme werd echter al voor het zien van de film een beetje omlaag getrokken!

Het leven anno 2021 klopte aan!

En eerlijk gezegd snap ik er geen hol van! Lola was te sexy vroeger…

En wat doet WB, ze removen de boobs van Lola en stoppen haar in een mannen basketbal tenue met als extra een korte legging onder de sportbroek.

jam

Kijk had Lola nou vroeger een Kardashian bil en een decolleté waar Jessica Rabbit jaloers op zou worden dan had ik inderdaad gezegd maak het maar ietsje minder!

Maar is 2021 niet het tijdperk van vrouwen mogen dragen waar zij zich vrij in voelen? ‘Free the Tits’ en zo? En we hoeven ons niet achter kleding te verstoppen omdat le man anders aanstoot aan ons neemt?

Het valt me nog mee dat Lola heupen heeft, is wel heel erg aanstootgevend hoor die heupen!

Maar goed over naar de film!

En die was helaas ook echt niet iets om heel enthousiast over te worden!

De Tunes staan een beetje op de achtergrond want alles draait in deze film eigenlijk om LeBron James en zijn tikkeltje verwaarloosde zoon en een AI slechterik genaamd Al G. Rhytm… ha…ha…ha…

Anywho… verrassend en super origineel: LeBron moet een team basketbalspelers samenstellen om het op te nemen tegen Al’s team (een echt grotesk stel CGI-wezens) en hij eindigt natuurlijk met de Looney Tunes.

Naar het einde hoef je ook niet hard te raden, toch 😉

Niet veel verrassend en het was al zeker geen bioscoop kaartje waard!

Conclusie

Leuk voor thuis op de buis!

Space Jam A New Legacy ook zien

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.