Film Recensie | A Quiet Place II

“Silence is not enough.”

‘A Quiet Place Part ll’ vindt meteen na de gebeurtenissen uit het eerste deel plaats. Na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen. Evelyn worstelt met het feit hoe ze dit aan moet pakken, zodat haar kinderen een grotere kans hebben om te overleven. Tijdens hun tocht ontdekken ze dat de wezens die op geluid afkomen niet het enige gevaar zijn.

Wat heb ik hier naar uitgekeken!

Ik vond het eerste deel zo ontzettend sterk en zelfs zonder geluid was ik zo compleet vastgezogen aan het beeldscherm!

Vol enthousiasme ging ik dus naar de bios voor het tweede deel, eindelijk kon het weer!

Wat we krijgen is echter alleen een soort vernieuwd deel 1. We gaan met de overgebleven gezinsleden op zoek naar een nieuw onderkomen en hebben nu iets waarvan we weten dat de wezens er niet tegen kunnen.

Ik kreeg niet wat ik verwachtte na deel 1, mijn verwachtingen waren toch meer dat ze de strijd echt aangingen met zijn allen of dat we de voorgeschiedenis misschien in beeld zouden krijgen.

Maar ik klaag niet hoor!

De Venom achtige monsters hebben weer voor voldoende jump scares gezorgd en de sfeer zat er zeker de hele film door lekker in!

Absoluut wel je centjes waard en laten we eerlijk zijn: op groot scherm in een donkere ruimte met die grote luidsprekers kijkt dit toch lekkerder dan in de woonkamer!

Wat ik dan wel jammer vind is dat er nog een deel, of nou ja een spin-off gaat komen.

Ik vind uitgemolken films niet fijn! Doe gewoon in 1 a 2 films alles ipv in meerdere films kleine stukjes!

Ik wil weten wie die andere mensen zijn met hun vuurtjes, waar de wezens vandaan komen. Hoe ze er vanaf komen!

Met andere woorden; ja, het volgende deel ga ik gewoon weer zien en nu weer tragisch lang op zitten wachten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.