Film Recensie | The Conjuring: The devil made me do it

The Conjuring: The Devil Made Me Do It vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière.

De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

The Conjuring 3 was een film waar ik enorm naar uitkeek want de voorgaande delen kregen me aardig aan het schrikken.

Toch wel mijn favo horror ingrediënten: geesten, demonen, bezeten mensen!

Maar een nieuwe regisseur deed me wel huiveren. Helaas dus inderdaad een beetje minder dan andere delen maar toch aardig verrast!

Er zitten zeker nog enkele scares tussen maar de echt enge sfeer zat er, op het begin na, net niet helemaal lekker in.

En dan ben ik aan het mopperen want hoewel ik het vervloek als mijn hart in mijn keel zit en ik loop te piepen als een hondenspeeltje, ik hou zo van dat enge sfeertje!

Vooral wanneer ze zeggen: ‘Inspired by true events’. Smullen toch!

In het algemeen absoluut geen slechte horror. Nog vrij goed geacteerd en van tijd tot tijd voelde je de sfeer omslaan en zat er zeker een schrikmomentje of 3 voor mij bij!

It’s all about the euries!

Is deze film een bioscoop kaartje waard volgens mij? Ik denk van wel! Horror, al is deze wat minder eng dan de andere delen, hoor je gewoon in de bios te bekijken! En als het zijn geld niet waard is had je het zeker ook van me gehoord!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.