Finale (Caraval #3), Stephanie Garber

Finale (Caraval #3), Stephanie Garber

Welkom bij de meeslepende finale van Caraval, het derde en laatste deel van Stephanie Garbers New York Times-bestsellerserie.
Aan alles komt een eind…
Stephanie Garbers Finale neemt de lezer nog één keer mee naar de betoverende wereld van Caraval, waar Scarlett en Tella hopen op een goede afloop na de tragische gebeurtenissen die Tella op het wraakpad stuurde. Tella moet nu beslissen wie ze vertrouwt: Legende of een oude vijand. Scarlett staat voor een onmogelijke opgave, en Legende moet een keuze maken die hem voorgoed zal veranderen. Caraval is voorbij, maar het belangrijkste spel begint nu pas.
Dit keer zijn er geen toeschouwers. Alleen winnaars en verliezers…

four-stars
Finale geschreven door: Stephanie Garber
Bladzijden: 432
Serie: Caraval #3
Meer van deze auteur: Het Zwarte Hart , Meester Legende
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | november 2019
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

 

Wat vind ik van de cover?

Finale is echt prachtig ♥ ik hou echt van deze sierlijke cover met al die prachtige details!

Wat vind ik van het verhaal?

Hoe schrijf je deze recensie? Bijna alles wat ik kan gaan zeggen is een spoiler!

Wat ik leuk vind aan deze serie is dat ik niet kan voorspellen wat er zal gebeuren, het was nogal chaotisch in het eerste boek en het werd met elk boek beter en beter!

Zoals gewoonlijk is de wereldopbouw geweldig! En hoewel sommige mensen er niet van houden is de liefdesdriehoek in dit boek echt een geweldige toevoeging van een goed uitgewerkt plot.

Dit keer geen Caraval maar wel een boek vol met plotwendingen die je een beter beeld geven over de geschiedenis en je ook antwoorden geven over bepaalde vragen.

Verteld van uit de pov van zowel Scarlett en Tella, heb ik het grootste deel echt genoten van dit boek, maar ik had graag een tikkeltje meer van Scarlett gelezen. Caraval is voor mij dan ook nog steeds het beste deel in deze trilogie.

Niet dat de verdeling in dit boek verkeerd is, Tella is ook een geweldig personage en ik hou van haar eigen persoonlijkheid. Maar ik heb toch een stiekeme voorkeur 😉

En dan de liefde ♥

Dit boek ging veel over de liefde! Hoewel het een beetje een thema was in het verhaal, voelde het voor mij niet als een overkill aan liefde! Maar ik ben dan ook echt een sucker for romance en heb er dus flink van genoten. Met name het einde was echt compleet swoon worthy!

De Caraval trilogie is zo uniek en magisch en ik heb het met een zwijmelende zucht dicht geslagen.

Finale heeft me weer allerlei feels gegeven en was een mooie afsluiter van een geweldige trilogie!

 

Dit boek ook lezen?

[bol_product_links block_id=”bol_5e29a12137b07_selected-products” products=”9200000114277474,9200000114243693″ name=”finale stephanie garber” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”798″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het totaalplaatje!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.