Friday Five | Auteurs waarvan de achternaam begint met een F

Klein, wandelend rampenplan dat ik ben mis ik natuurlijk weer wat letters van het alfabet… Maar dat mag de pret van de Friday Five niet drukken en dus ben ik er vandaag weer lekker bij met de letter F! Kijk je met me mee welke auteurs je echt niet mag missen met deze letter?

Hush, Hush (Hush, Hush, #1) – Fitzpatrick, Becca

Echt een boeken serie die je haat of vereert haha! Ik vond het echt zo’n ontzettend heerlijke serie!

Ik heb deze boeken gelezen zoals je een reep chocola of een zak chips eet…
Je kunt ze niet weerstaan ​​en je moet ze helemaal opmaken!

De liefde tussen Patch en Nora is op een manier geschreven dat je het gewoon kunt voelen.
In feite is het hele boek zo geschreven, elke emotie die een van de personages voelt, voelde ik ook!
Iedereen die fan is van de liefde in Twilight en een verhaal dat je kunt vergelijken met de Fallen-serie moet zeker deze saga lezen….

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

De Kerstmisaurus en de Winterheks – Fletcher, Tom

Misschien wel een van mijn favoriete kinderboeken ooit! Elke bladzijde is een feestje en hoewel dit boek het volume heeft van de kerstman zijn buik heb je het zo uit! De Kerstmisaurus is met zijn speelse indeling echt een cadeautje voor jong en oud!

‘Ze is het best bewaarde kerstgeheim van allemaal,’ fluisterde de Kerstman.
‘Zonder haar zou Kerstmis niet bestaan. Ze is ouder dan de tijd, maar nog steeds zo jong als de dag van morgen. Ze staat bekend als de Winterheks.’

Een jaar geleden ontmoette Willem tijdens een ongelooflijk avontuur zijn wonderlijke vriend, de Kerstmisaurus. Nu keert hij terug naar de Noordpool, waar hij de mysterieuze Winterheks ontmoet. Wanneer Willem ontdekt dat het lot van kerst op het spel staat, moeten hij en de Kerstmisaurus met de Winterheks samenwerken om het kerstfeest te redden…

Magie, humor en vriendschap maken De Kerstmisaurus en de Winterheks tot het meest betoverende kerstverhaal voor de hele familie.

King (King, #1) – Frazier, T.M. 

Niet voor iedereen weggelegd maar als je er van houdt ga je zo hard genieten van deze serie! Ik heb zoveel emoties gehad tijdens het lezen van King! Mijn hart is als een rollercoaster heen en weer gegaan! Soms was ik echt kwaad en daarna kon mijn hart opeens gewoon smelten! Tranen heb ik ook gelaten… zowel van woede als verdriet!

Dakloos. Hongerig. Wanhopig.
Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.

King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.

Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.

Halverwege het graf(Nachtjagers, #1) – Frost, Jeaniene

Helaas maar twee delen gezien de rest niet vertaald werd maar wat heb ik genoten van deze vampier verhalen!

Cat Crawfield is zelf half-vampier, maar dat weerhoudt haar er niet van te jagen op de ondoden. Zo neemt ze wraak op haar vader, die het leven van haar moeder verpestte. Als Cat gevangen wordt genomen door de sexy vampier Bones, gaat ze een onverwachte en spannende samenwerking met hem aan. Maar dan worden zij en Bones zelf doelwit en moet Cat een kant te kiezen. En die van Bones wordt steeds aantrekkelijker Halverwege het graf is het eerste deel van de veelgeprezen Nachtjagers-serie.


Unplugged (The Wired, #1) – Freitas, Donna 

Dit boek laat je zeker nadenken over de veranderingen die we allemaal al ondergaan sinds de komst van apps! We worden allemaal een beetje verslaafd aan onze telefoontjes en aan alle leuke apps 😉 maar zou jij ook in de Appwereld kunnen leven?

Wil jij nooit dat het leven weer… 100% echt is?

Skye leeft in de Appwereld; een extravagante, online versie van de echte wereld. Ze werd meer dan tien jaar geleden door haar familie ingeplugd om zo in de virtuele wereld te kunnen leven. Ze hoopten voor haar op een betere toekomst maar Skye is een nobody. Een zestienjarige virtuele wees zonder geld voor dure downloads en exclusieve apps die van haar digitale personage iets bijzonders kunnen maken.

Al haar hoop is gevestigd op het moment dat ze eenmalig mag uitpluggen en haar familie in de echte wereld weer kan omhelzen. Maar dan worden de grenzen tussen de twee werelden gesloten en zit Skye gevangen. Ze zal haar moeder nooit meer zien, de zon niet op haar huid voelen, niet weten hoe het is om weer echt eten te proeven. Skye riskeert haar leven om terug te keren –maar komt er dan achter dat de realiteit veel duisterder is dan ze zich herinnerde.

Las jij al één of meerdere van deze titels?

Of misschien heb jij wel een aanrader van een auteur met een F voor mij? Laat het me vooral hieronder weten!

De Friday Five van de andere deelnemers aan deze rubriek bekijken doe je hier:

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie Leest)
Conny (Connies Boekkies)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Nienke (BookSomeTea)
Kim (De Juf Leest)
Nora (Geekish)
Katja (That Blonde Woman)
Patricia (Donderdesign)
Dennis (CooleSuggesties)
Kwante (Kwante in Wonderland)
Eline (ElineBooks)
Elke (Ladybooksalott)
Emmy (Zon en Maan)
Luna (Leesdame)
Kim (Books I care about)
Joany (Craving Pages)
Rianne Warmerdam (RianneWarmerdam.com)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments