Friday Five | Boeken die beginnen met de letter Z

De laatste letter van het alfabet in deze Friday Five! Boeken die beginnen met een Z die had ik wel in de kast staan! Kijk je mee naar deze hekkensluiter van het alfabet?

Vijf boeken met een Z in de titel!

Ik deel als eerste een roman die je gegarandeerd aan het lachen gaat krijgen!

Zijn Banaan (Objects of Attraction #1) van Penelope Bloom 

Deel 1 van de Verboden vruchten-serie, een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes.
Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan

Eindelijk is het gelukt: Natasha krijgt haar allereerste serieuze opdracht als businessjournalist. Dit is haar grote kans om te bewijzen dat ze meer is dan een klunzige flapuit: ze mag Galleon Enterprises infiltreren om schandalen rondom CEO Bruce Chamberson te onderzoeken. Het enige wat ze hoeft te doen om binnen te komen, is door de man in kwestie aangenomen worden als stagiaire. Kat in ’t bakkie.

Totdat blijkt dat Bruce de knapste man is die Natasha ooit heeft gezien. En hij haar vlak voor het interview op heterdaad betrapt met een banaan in haar hand. Een banaan met zijn naam erop in dikke vette viltstiftletters. Hoe gaat ze zich hieruit redden?


Ik wil nog steeds het vervolg op dit boek hebben! En ik ga gewoon na het verschijnen van deze post dit stukje op insta gooien! Want Danielle weet dat ik het wil, heb ik al zo vaak gezegd! Het is gewoon zo’n knagend dingetje geworden in mijn brein! De schrijfsels van Danielle zijn gewoon verslavend voor mij want ik hou van ya thrillers/horrors en er komt gewoon niet genoeg van uit!

Zes seconden van Daniëlle Bakhuis 

Iemand knielt bij het lichaam en legt zijn oor bloot boven het masker.
‘Een ambulance!’ schreeuwt een jongensstem.
‘We hebben een ambulance nodig!’
Op dat moment valt mijn leven in twee stukken: er voor en er na.

Zes seconden.

Dat is precies hoe lang de Afrekening duurt: een illegaal spel waarbij het slachtoffer in elkaar wordt geschopt voor geld. Veel geld. De zestienjarige Jasmijn en haar vriendinnen besluiten mee te doen, maar de gevolgen blijken groter dan ze ooit had kunnen voorzien. Wie kan je vertrouwen als je niemand niet meer kunt vertrouwen?


Zij en ik heeft de perfecte ingrediënten voor een extreem rollercoaster ritje van gevoelens!

Zij en ik van Nic Stone 

Jupiter en haar buurjongen Courtney zijn al elf jaar beste vrienden, maar alles verandert als de mooie, sprankelende Rae hun leven instapt.

Courtney ‘Coop’ Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste vriendin Jupiter Sanchez me om een of ander meisje te appen.

Rae Evelyn Chin: Ik ben het ‘nieuwe meisje’, maar Jupiter en Courtney laten me voelen dat ik hier thuishoor. Ik wil hem kussen. En haar ook.

Jupiter ‘Jupe’ Charity-Sanchez: Het enige wat erger is dan het verliezen van het meisje dat je liefhebt aan een jongen, is haar verliezen aan jouw jongen. Ik moet iets doen.

Eén verhaal. Drie kanten. Geen gemakkelijke oplossingen. Als het gaat om liefde, aantrekkingskracht en relaties, is niets eenvoudig.


Een heerlijk boek over familie, angsten, vriendschap en liefde samen ingepakt in een fandom!

Zoek me tussen de sterren van Francesca Zappia 

Ik zal hem moeten vertellen wie ik ben. Maar wat moet ik doen als ik daarmee alles verpest?

Op school ziet niemand Eliza staan. Op internet is ze echter wereldberoemd als Lady Astronomia, de anonieme bedenker van de ongekend populaire online strip MonsterZee. Daar voelt ze zich veilig in haar online wereld. Wallace is nieuw op school. Hij schrijft fanfictie over MonsterZee en heeft geen idee dat Eliza de maker is van de strip die zo veel voor hem betekent. Eliza laat Wallace voorzichtig dichterbij komen. Wat zou er gebeuren als ze haar ware identiteit onthult?


Ik lees alles waar ik ook maar een vleugje magie proef, helaas pakte deze serie iets minder uit voor mij!

Zwartspreuk (Spellcaster #1) van Claudia Gray 

Het magische eerste deel van de Spellcaster-serie van bestsellerauteur Claudia Gray.

Nadia stamt af van heksen. Maar wanneer haar moeder van de ene op de andere dag vertrekt, laat ze niet alleen een ontredderd gezin achter, maar ook een dochter die ze nog maar half heeft ingewijd in de magie. Om een nieuwe start te maken, gaan Nadia en haar vader verhuizen, maar zodra ze hun nieuwe woonplaats in rijden, voelt ze dat er iets mis is. Ze komt erachter dat er duistere krachten aan het werk zijn, maar hoe kan zij er in haar eentje iets aan doen? Dan krijgt ze gelukkig hulp van een knappe, geheimzinnige jongen…

Dat waren ze! ‘Vijf boeken met een Z in de titel’

Heb jij veel boeken die met een Z beginnen in je kasten staan?

De Friday Five van de andere deelnemers aan deze rubriek bekijken doe je hier:

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie Leest)
Conny (Connies Boekkies)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Nienke (BookSomeTea)
Kim (De Juf Leest)
Nora (Geekish)
Katja (That Blonde Woman)
Patricia (Donderdesign)
Dennis (CooleSuggesties)
Kwante (Kwante in Wonderland)
Eline (ElineBooks)
Elke (Ladybooksalott)
Emmy (Zon en Maan)
Luna (Leesdame)
Kim (Books I care about)
Joany (Craving Pages)
Rianne Warmerdam (RianneWarmerdam.com)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Is nadenken … Zilveren bruiloft van Maeve Binchy, Zilveren zicht en Zwarte veren van Anne Bishop, Ziel van ijzer van Patricia Briggs. Dat zijn de eerste die me te binnen schieten in mijn eigen collectie.