Friday Five | Boeken die ik onder de kerstboom lees!

Elke week maakt Joost lijstjes van vijf, en sinds kort doe ik daar ook aan mee! Deze ‘Friday Five’ lees je ‘Boeken die ik onder de kerstboom lees!’

Zucht deze post is best confronterend haha!

Er was namelijk eens een meisje in een land hier ver ver vandaan… Zij leefde in haar Wonderland en verslond soms boeken in een dag!

En hier zit dan dat meisje met vijf titels voor haar neus die ze zo graag wil lezen maar haar concentratie is echt die van een goudvis op het moment!

Maar goed, stel dat ik opeens helemaal mijn mojo terug krijg dan lees ik deze vijf boeken zolang de boom nog staat, PLOTTWIST!!!! Ik laat gewoon de boom staan tot ik ze alle 5 gelezen heb!

Haha, yep! Heel goed gevonden van mezelf! En nu maar hopen dat ik door lees want ik mag wel zo Mad als een Hatter zijn, niemand heeft zijn kerstboom met Valentijn nog staan 😉

Goed de vijf boeken die ik lees onder/naast mijn kerstboom

Allemaal in willekeurige volgorde beginnend met:

De Ex – Moriarty, Nicola

Creepy, stalkerige exen! Klinkt als een heerlijke thriller!

Luke is de ware, Georgia weet het zeker. Na alle tegenslag die ze te verduren heeft gehad, is het tijd voor wat geluk in de liefde. Alleen is het jammer dat zijn ex-vriendin Cadence blijkbaar niet wil accepteren dat het over is tussen hen, en stoorzender blijft spelen. Maar Georgia begint te vermoeden dat er meer achter Cadence’ gedrag zit dan alleen wrok over een verbroken relatie. Het lijkt wel of iemand haar volgt. In de gaten houdt. Steeds dichterbij komt… Wie kan ze nog vertrouwen?

Niemand behalve jij – Rissi, Anica Mrose

Jeugdthrillers zijn ook echt één van mijn favo genres!

Wie spreekt de waarheid in deze spannende jeugdthriller van Anica Mrose Rissi? Niemand behalve jij is voor fans van Mel Wallis de Vries en Abigail Haas, en alle lezers vanaf 13 jaar die van spanning houden.

Kayla heeft totaal geen zin in zomerkamp, maar als ze op eerste dag de populaire Lainie ontmoet, verandert alles. De meiden worden onafscheidelijk en Kayla’s zomer kan niet meer stuk.

Ook niet als ze Lainie steeds vaker op leugentjes betrapt. En zelfs niet als Kayla ziet hoe haar vriendin in de ban raakt van Jackson. Hun geheimen zijn veilig bij elkaar, toch? Want beste vriendinnen verraden elkaar niet, zelfs niet als er een moord wordt gepleegd…

Familie liegt nooit – McManus, Karen

Karen schreef eerder al boeken waar ik ontzettend van heb genoten en ik hoop dat ze die trend voorzet met dit boek! Leuk feitje is dat ik met een quote op de flap mag pronken!

Milly, Aubrey en Jonah Story zijn nichten en neef, maar ze kennen elkaar amper en hebben zelfs hun oma nog nooit ontmoet. Deze rijke vrouw leeft een teruggetrokken bestaan en onterfde hun ouders al voordat de kleinkinderen werden geboren. Wanneer ze alle drie een uitnodiging ontvangen om in de zomer op hun oma’s resort op een eiland te komen werken, zijn ze dan ook verrast… en nieuwsgierig.

Voor hun ouders is het duidelijk: niet gaan is geen optie. Dit is een kans om via de kinderen weer bij hun moeder in de gunst te komen. Maar wanneer Milly, Aubrey en Jonah op het eiland arriveren, wordt meteen duidelijk dat hun oma andere plannen met hen heeft. Hoe langer ze blijven, hoe meer ze ervan doordrongen raken dat hun familiegeschiedenis behoorlijk duister en mysterieus is.

De gehele familie Story heeft geheimen. Wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven, is nog niet voorbij – en deze zomer zullen Milly, Aubrey en Jonah de gruwelijke waarheid ontdekken.

Mijn berichtje aan jou – Rice, Luanne

Heftige synopsis en ik ben heel benieuwd naar dit verhaal!

Iedereen weet dat je niet moet appen terwijl je achter het stuur zit. Maar mijn zusje wacht op me. Mijn duim vliegt over het scherm en ik druk op VERZENDEN. Dan kijk ik op en schreeuw.

Tess krijgt een ernstig auto-ongeluk wanneer ze tijdens het rijden een appje van haar zusje beantwoordt. Iedereen denkt dat ze in coma ligt, maar ze heeft het locked-in syndroom: ze kan alles om zich zien heen zien en horen, maar niemand heeft het in de gaten. Behalve misschien Evi, haar zusje en beste vriendin?

Flirten met de buurman (Flirten met serie #3) – Madison, Natasha

En zo op het einde van het haar gaan we ook nog even flirten, deze keer met de buurman!

Eliahn

Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren.

Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten.

Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca

Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise.

Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon.
Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was.

Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen.
Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken.
Deze keer, voor altijd.

Dat waren ze! Vijf ‘Boeken die ik onder de kerstboom lees!’

Vertel eens, welke boeken lees jij tijdens deze feestdagen? En ken jij één of meerdere van de door mij genoemde boeken?

Laat het me hieronder weten ♥

De Friday Five van de andere deelnemers aan deze rubriek bekijken doe je hier:

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Hier worden het ‘gewoon’ de boeken die ik met Sinterklaas gelezen heb. Niet allemaal in een dag, maar hé, de kerstvakantie duurt langer dan die twee dagen!