Friday Five | Boeken die je tijdens de feestdagen zou willen krijgen!

Elke week maakt Joost lijstjes van vijf, en sinds kort doe ik daar ook aan mee! Deze ‘Friday Five’ lees je ‘Boeken die je tijdens de feestdagen zou willen krijgen!’

Dit is dan meteen een beetje een ‘nieuwe boeken in‘ er komt in december niet heel erg veel uit, of ik heb het gemist 😉 maar de volgende vijf boeken staan sowieso op mijn feestdagen wensen lijstje!

Familie liegt nooit, van je familie moet je het hebben – Karen Mcmanus

Ik las al eerder boeken van Karen McManus en vind haar verhalen tot nu toe echt heerlijk weglezen! Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar dit nieuwe verhaal!

Intrige, bedrog en lang verborgen familiegeheimen
Jonah, Milly en Aubrey Story zijn neef en nichten, maar ze kennen elkaar amper en ze hebben zelfs hun oma nog nooit ontmoet. Deze rijke vrouw leeft een teruggetrokken bestaan en onterfde hun ouders voordat ze werden geboren. Dus wanneer ze alle drie een brief ontvangen waarin ze worden uitgenodigd om in de zomer op haar resort op een klein eiland te komen werken, zijn ze verrast… en nieuwsgierig.

Hun ouders zijn het over één ding eens: niet gaan is geen optie. Dit zou de kans kunnen zijn om weer bij hun grootmoeder in de gunst te komen. Maar wanneer ze op het eiland aankomen, wordt meteen duidelijk dat zij andere plannen met hen heeft. En langzaam maar zeker begint het drietal te beseffen hoe mysterieus – en duister – het verleden van hun familie is.

De hele Story-familie heeft geheimen. Wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven is nog niet voorbij – en deze zomer zullen Jonah, Milly en Aubrey de gruwelijke waarheid ontdekken.

Politie niet betreden, niemand behalve jij – Anica Mrose Rissi

Ik ben echt weg van jeugdthrillers. Een nieuwe auteur, voor mij dan, is dus altijd goed nieuws! Ik ben benieuwd of de spanning goed aanwezig gaat zijn in dit boek!

Wie spreekt de waarheid in deze spannende jeugdthriller van Anica Mrose Rissi? Niemand behalve jij is voor fans van Mel Wallis de Vries en Abigail Haas, en alle lezers vanaf 13 jaar die van spanning houden.

Kayla heeft totaal geen zin in zomerkamp, maar als ze op eerste dag de populaire Lainie ontmoet, verandert alles. De meiden worden onafscheidelijk en Kayla’s zomer kan niet meer stuk.

Ook niet als ze Lainie steeds vaker op leugentjes betrapt. En zelfs niet als Kayla ziet hoe haar vriendin in de ban raakt van Jackson. Hun geheimen zijn veilig bij elkaar, toch? Want beste vriendinnen verraden elkaar niet, zelfs niet als er een moord wordt gepleegd…

De ex – Nicola Moriarty

Ik ben weg van de boeken van Liane Moriarty. Het eerder verschenen ‘De vijfde brief’ wist mij echter niet helemaal te bekoren. Ik ben wel ontzettend benieuwd naar dit verhaal want de synopsis klinkt echt goed!

Georgia valt voor Luke en ze krijgen een relatie, maar al snel blijkt dat zijn ex-vriendin hem niet los wil laten… Een spannende roman van Nicola Moriarty, auteur van ‘De vijfde brief’.

Nicola Moriarty schreef met De ex (The Ex) een indrukwekkende psychologische thriller. Luke is de ware, Georgia weet het zeker. Na alle tegenslag die ze te verduren heeft gehad, is het tijd voor wat geluk in de liefde. Alleen is het jammer dat zijn ex-vriendin Cadence blijkbaar niet wil accepteren dat het over is tussen hen, en stoorzender blijft spelen. Maar Georgia begint te vermoeden dat er meer achter Cadence’ gedrag zit dan alleen wrok over een verbroken relatie. Het lijkt wel of iemand haar volgt. In de gaten houdt. Steeds dichterbij komt… Wie kan ze nog vertrouwen?

De kerstborrel – Hannah Hill

Kerstboekjes! Ik begin echt in de kerstsferen te komen mensen!

De jaarlijkse kerstborrel had leuk kunnen zijn als: – Ik niet omkwam in het werk en daardoor te laat was voor het feest. – Mijn kerstoutfit minder opzichtig was geweest. – Jasmine me niet probeerde te verleiden om op mannenjacht te gaan. – Een belachelijk knappe vreemdeling me niet constant in de gaten hield. – Diezelfde vreemdeling me dingen liet voelen die ik niet wilde voelen. – Al mijn regels niet overboord werden gegooid. – Ik niet nog voor de avond om was genoodzaakt was het feest te verlaten. En tot slot, als de man die mijn wereld op z’n kop had gezet, toch geen verleden tijd bleek te zijn…

Elle & Darcy – Alexandria Bellefleur

Toneelstukjes die echt worden! Dat klinkt toch heerlijk.

Alexandria Bellefleur bewijst zich met ‘Elle & Darcy’ de nieuwe ster in romcomland! Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verassingen houdt. Ze nemen afscheid, maar niet voor lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer die matchmaker speelt en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden? Een heerlijk verhaal over twee vrouwen die mijlenver van elkaar afstaan, maar langzaam voor elkaar vallen. ‘Elle & Darcy’ is de debuutroman van Alexandria Bellefleur.

Dat waren ze! Vijf  ‘Boeken die je tijdens de feestdagen zou willen krijgen!’

Vertel eens, welk boek staat bovenaan jouw lijstje voor de feestdagen? En staat één of meerdere van de door mij genoemde boeken ook op het kerstlijstje bij jou?

Laat het me hieronder weten ♥

De Friday Five van de andere deelnemers aan deze rubriek bekijken doe je hier:

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Dit keer staat er geen enkel boek van jouw lijst op die van mij. Voor Kerst krijg ik van mijn schoonouders echter wel de prachtige MinaLima – editie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone cadeau. Ook op mijn Giftster lijstjes (zowel dat van de swap als het lijstje voor vrienden en familie) staan een aantal boekjes te pronken. Los van die lijstjes zou ik The Forever Girl van Jill Shalvis graag cadeau krijgen of The Hollow Pox van Jessica Townsend of …

  2. mooie lijst.
    Ik hoop echter dat ik met de feestdagen wat tijd krijgt om een gat te slaan in mijn eigen boekenberg voordat ik weer boeken er bij krijt… :O)