Friday Five | Series die ik wil bingewatchen in 2022

Naast boeken ben ik ook echt verslaafd aan het kijken van films en series. Niet gek dus dat ik een lidmaatschap heb bij elke streaming dienst die ons kikkerlandje te bieden heeft! Voor deze Friday Five besloot ik mijn What to Binge lijstje te beperken tot Prime Video. Kijk je mee?

Wanneer je er namelijk 5 moet gaan kiezen uit Videoland, Netflix, Disney+ en Prime Video word het wel erg lastig!

Maar goed, deze series hebben door middel van trailers mijn aandacht getrokken en ik hoop dat ze de kostbare tijd van het Bingen waard zijn!

Wheel of Time

De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren. Vertrouwen ze deze vreemdeling – of elkaar – met het lot van de wereld voor de Duistere uit zijn gevangenis breekt en de Laatste Slag aanvangt.

The Wilds

Een groep tienermeiden met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, hun geheimen en de trauma’s die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen.

American Gods

American Gods gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor de moderne liefde voor geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.

Hanna

HANNA is zowel een high-conceptthriller als een drama over volwassen worden. De serie gaat over de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeit in de bossen. Ze probeert te ontsnappen aan de achtervolging van een CIA-agent en probeert de waarheid over wie ze is te ontdekken.

Lore

Gemaakt door een uitvoerend producent van The Walking Dead en een uitvoerend producent van The X-files, brengt deze serie de podcast van Aaron Mahnkes ‘Folklore’ tot leven. Het onthult hoe echte gebeurtenissen de basis vormen voor onze meest duistere nachtmerries. Door dramatische scènes, animatie, archiefbeeld en verhalen openbaart Folklore hoe onze horrorlegendes voortkomen uit de waarheid.

Keek jij al één of meerdere van deze titels?

Of misschien heb jij wel een echte binge aanrader voor mij? Laat het me vooral hieronder weten!

De Friday Five van de andere deelnemers aan deze rubriek bekijken doe je hier:

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie Leest)
Conny (Connies Boekkies)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Nienke (BookSomeTea)
Kim (De Juf Leest)
Nora (Geekish)
Katja (That Blonde Woman)
Patricia (Donderdesign)
Dennis (CooleSuggesties)
Kwante (Kwante in Wonderland)
Eline (ElineBooks)
Elke (Ladybooksalott)
Emmy (Zon en Maan)
Luna (Leesdame)
Kim (Books I care about)
Joany (Craving Pages)
Rianne Warmerdam (RianneWarmerdam.com)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.