Ga voor mij (Wait for You #2) – J. Lynn

Ga voor mij (Wait for You #2) – J. Lynn

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

five-stars
Ga voor mij geschreven door: J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 331
Serie: Wait for You #2
Meer van deze auteur: Wacht op mij (Wait for you #1), Blijf bij mij , Val voor mij (Wait for You, #4), Het aanzoek (Wait for You #2.5), Voor altijd (Wait for You #2.5), Vertrouw op Mij, Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | maart 2015
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

 

De cover


Past mooi bij het eerste deel. Maar ik blijf het zeggen… Liever geen gezichten!

De binnenkant


Ik heb zoveel liefde voor dit boek en het verhaal en de personages. In Wacht op mij kon je lezen dat Teresa in het verleden een gewelddadige vriend had en hoe dat haar leven en dat van Cam beïnvloedde. In dit deel lees je dus het verhaal van Teresa.

Teresa was het tegenovergestelde van wat ik verwachtte. Ze bleek een ontzettende sterke jonge meid met een heerlijk doorzettingsvermogen en een karakter vol pit te zijn! Ze was een professionele danser tot de blessure en tijdens het revalideren gaat ze naar de universiteit waar haar broer ook zit. Maar niet alleen haar broer… En na Cam had ik niet gedacht nog een bookcrush te vinden in deze reeks maar wat gebeurde er? Jase kwam voorbij! Een geweldige vent die ook zijn dingen in het verleden heeft meegemaakt!

Dit boek is meer dan een roman of een new adult. Er zat heel veel spanning in dit verhaal en de ups en downs waar Teresa en Jase verwikkeld in raken hebben me echt diep geraakt.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.