Games | Little Nightmares – PS4

Little Nightmares

Een titel waar je als horrorfan dol enthousiast van word! Rolluiken dicht, lampen uit en mezelf geïnstalleerd voor dit spel waar ik al even nieuwsgierig naar was! Maakte het mijn horror hartje blij? Dat lees je in deze recensie!nightmares

Laat je meeslepen door Little Nightmares, een eigenaardig duister verhaal waarin je geconfronteerd wordt met de angsten uit je jeugd!

Help Six om te ontsnappen aan The Maw. Naarmate je verderkomt in je avontuur, verken je het meest verontrustende poppenhuis ooit met een gevangenis waar je uit moet ontsnappen en een speeltuin om volop van te genieten. Zoek je innerlijke kind en laat je fantasie de vrije loop om te ontsnappen.

Eerlijk bekennen!

De eerste 15 minuten had ik werkelijk geen enkel idee wat nu van me verwacht werd 🙈

Ik voelde me een complete noob, maar goed ik game dan ook niet vaak meer so no judgement please!

Er zijn geen tutorials, geen hints, geen uitleg… HELEMAAL NIKS!

Je moet zelf je weg vinden door een soort van immens groot gebouw en vooral niet gehoord worden door de creepy bewaarders.

Wat je krijgt is een heerlijke puzzel-platform game waar je een trap kunt bouwen van de laden van archiefkasten of omhoog moet klimmen op onverwachte plekken! Waar je in elke ruimte die je binnenkomt even de kriebels hebt want je wilt natuurlijk uitvinden wat je hier moet doen maar bent als de dood voor een jumpscare van een van de Creepy karakters of beestjes die het spel bevat!

(Kleinere) voorwerpen kunnen worden opgepakt en soms is het best even zoeken naar welk voorwerp je gaat helpen om naar een volgende ruimte te komen!

Of hoe je überhaupt in de volgende ruimte moet komen. Werkelijk alles moet jezelf uitzoeken en dat maakt het soms ook een tikje frustrerend haha! Ik hou wel van een klein hintje hier en daar…

Vreemd, raar en best eng van tijd tot tijd. Voor mij voelde alles een beetje aan als een Tim Burton scene, dat geeft je misschien de juiste vibe door die je krijgt van dit spel!

Een goede 6 a 7 uur ben ik bezig geweest om tot het einde te komen want hoewel er redelijk veel checkpoints in het spel zitten kwamen die voor mij soms net te laat 🤣 en geloof me wanneer je voor de tienduizendste keer van iets ‘simpels’ afvalt en opnieuw moet beginnen…

Tja, laat ik zeggen dat stoppen op zo’n moment beter is want anders vliegen de controllers door het huis 🙈

Al met al is Little Nightmares heerlijk voor de donkere dagen, ik ben heel benieuwd of jullie dit spel ook al kennen of soms leuke tips voor andere games hebben voor mij?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.