Games | Monopoly, Disney Villains

Een tijdje geleden opende ik de Halloween swap groep en daarin zitten net zulke fanatieke Disney lovers als mij. En één van hen vond het een goed idee om mij te taggen in een zeer villaine post!

Ik kon me niet beheersen en drukte meteen op bestellen!

En zo kon ik niet veel later mezelf lekker laten gaan in een heerlijk potje monopoly, Villain Style!

Maak je klaar om je duistere kant te laten zien met Monopoly: Disney Villains Edition.

Met het spel van Hasbro en Disney kunnen spelers klassieke Disney-schurken worden, zoals Cruella, Jafar, Scar, Evil Queen, Maleficent en Hook.

“Stel je voor dat klassieke Disney-schurken stelen, plannen maken en strijden om te zien wie de meest kwaadaardige van allemaal is”, schreef Hasbro in een persbericht.

Het speelt vrijwel hetzelfde als gewone monopoly spellen alleen heeft deze natuurlijk wel wat schurk achtige trucjes 😉

Spelers kunnen kiezen welke Disney-schurk ze willen worden in het spel. Het is misschien moeilijk om te kiezen uit deze ondeugende groep, waaronder Maleficent uit ‘Sleeping Beauty’, Hook uit ‘Peter Pan’, Jafar uit ‘Aladdin’, Scar, Cruella en de Evil Queen.

Elke slechterik heeft zijn of haar eigen speciale krachten en vaardigheden, die worden beschreven op de Krachtkaart die elke speler ontvangt bij het kiezen van een spelfiche.

De gameplay is vergelijkbaar met de klassieke editie van Monopoly, maar heeft een paar sinistere wendingen. In plaats van alleen eigendommen te kopen, huren spelers de beroemdste Disney-schurken in om schade aan te richten en al het geld te pakken.

Het Disney Villains Monopoly-spel heeft Poison Apple Cards die spelers een voordeel geven, zoals het stelen van munten en eigendommen, en het plaatsen van gratis vallen op het bord.

In plaats van op Start te komen en geld te krijgen heeft de Disney Villains-editie een extraatje. Je hebt de kans om de Flames of Power-ring op je schurk te plaatsen. Hierdoor kan de slechterik speciale vaardigheden gebruiken die op zijn of haar kaart worden weergegeven.

Conclusie

Hoewel we dachten snel failliet te gaan omdat je verplicht moet kopen waar je op land en we snel geld over en weer moesten betalen door onder andere de speciale krachten bleef het toch een hele spannende pot!

Het bord is een lust voor mijn Villain oog en ik ben ontzettend blij dat ik werd getagd in dit bericht!

De game is nu verkrijgbaar voor $ 29,99 bij Amazon!

Welke Monopoly edities heb jij?

Ik geloof dat wij nu een stuk of 6 edities hebben! Ik zal ze eens een keer opsnorren voor een post!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.