Gebonden – Emma Chase

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger.

De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet, maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.

9200000030692236Auteur: Emma Chase

Nederlands
256 pagina’s
Karakter Uitgevers B.V.
juli 2014

Ik geef dit boek 

Ik vond dit boek heerlijk om te lezen!

Ik kan hem het beste omschrijven als “There is a thin line between love and hate.”

De schrijfwijze bevalt me ook heel goed, je voelt je heel betrokken want het wordt geschreven alsof Drew voor je staat en het je allemaal vertelt en aanwijst.

Zowel Drew als Kate zijn heerlijke personages waar je zo mee wegloopt, humoristisch, sarcastisch en beide hebben ze hun mondje ten alle tijden klaar staan.

Gebonden is het eerste deel van een 7 delige reeks*, in het Nederlands verschenen tot nu toe de eerste drie delen, Gebonden, Gewillig en Getemd.


 

*De Engelse versies zijn

Tangled (Tangled, #1)
Tangled Extra Scenes (Tangled, #1.1)
Holy Frigging Matrimony: A Tangled Series Short Story (Tangled, #1.5)
Twisted (Tangled, #2)
Tamed (Tangled, #3)
Tied (Tangled, #4)
It’s a Wonderful Tangled Christmas Carol (Tangled, #4.5)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.