Geek Girl (3) Perfect plaatje – Holly Smale

Geek Girl (3) Perfect plaatje – Holly Smale

Deel drie in de populaire serie over Harriet Manners, zelfverklaarde geek.Harriet weet een hoop. Dat New York de dichtstbevolkte stad in de Verenigde Staten is bijvoorbeeld. En dat 1 op de 38 mensen in de VS er woont. Maar ze weet absoluut niets over modellenwerk in de Big Apple. Zal ze, samen met haar familie, wel kunnen aarden in de States? En hoe wordt een mens 'een merk'? Dat is namelijk wat ze moet worden, als ze de modellen in New York mag geloven. Haar leven wordt helemaal één groot vraagteken wanneer ze wordt bedolven onder grootse en romantische gebaren - maar niet die van haar vriendje...

four-stars
Perfect plaatje (Geek Girl, #3) geschreven door: Holly Smale
Bladzijden: 325
Meer van deze auteur: Geek Girl (Geek Girl, #1), Geek Girl blundert door (Geek Girl, #2), Gouden bergen (Geek Girl, #4), Pakt uit! (Geek Girl #1,5)
Uitgeverij: Gottmer | oktober 2014
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Een heel leuk en vermakelijk derde deel, het leukste deel tot nu toe!

In deel 3 maakt Harriet wat meer emotionele dingen mee waardoor je je nog meer betrokken voelt in haar belevenissen.

Ze is echter nog steeds geeky en heerlijk akward op de meeste momenten, Harriet doet me op sommige momenten echt aan mezelf denken toen ik een jaar of 15 was.

Waar ik deel 1 niet echt leuk vond, en deel 2 al een stuk beter, maakt het lezen van dit derde deel (las hem in 3 uurtjes uit, dat zegt wat over dit boek want de rest legde ik nog wel eens opzij) me ontzettend nieuwsgierig naar boek nummer 4 dat in juli verschijnt bij Gottmer.

25486085Harriet Manners – fotomodel tegen wil en dank en zelfverklaarde nerd – heeft goede hoop voor het nieuwe schooljaar: in dit eindexamenjaar gaat alles anders worden, beter, spannender. Maar vooralsnog lijkt er zich weinig spannends in Harriets leven voor te doen. Haar vriendin Nat is nu ze studeert alleen nog maar bezig met jongens en vriend Toby heeft alleen maar aandacht voor zijn ‘Supergeheime Project’. Gelukkig dient zich een bijzondere modellenklus aan: in de gouden zandduinen van Marokko.

Na het lezen van de flaptekst is alles wat ik kan zeggen: “Op naar Marroko!”

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.