Geek Girl (4) Gouden Bergen – Holly Smale

Geek Girl (4) Gouden Bergen – Holly Smale

Harriet Manners - fotomodel tegen wil en dank en zelfverklaarde nerd - heeft goede hoop voor het nieuwe schooljaar: in dit eindexamenjaar gaat alles anders worden, beter, spannender. Maar vooralsnog lijkt er zich weinig spannends in Harriets leven voor te doen. Haar vriendin Nat is nu ze studeert allee nog maar bezig met jongens en vriend Toby heeft alleen maar aandacht voor zijn 'Supergeheime Project'. Gelukkig dient zich een bijzondere modellenklus aan: in de gouden zandduinen van Marokko.

four-stars
Gouden bergen (Geek Girl, #4) geschreven door: Holly Smale
Bladzijden: 372
Meer van deze auteur: Geek Girl (Geek Girl, #1), Geek Girl blundert door (Geek Girl, #2), Perfect plaatje (Geek Girl, #3), Pakt uit! (Geek Girl #1,5)
Uitgeverij: Gottmer | februari 2015
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

 

Deel vier in de serie, en zeker een leuk boek als je gewoon even iets luchtigs wilt lezen.

Wat je kunt verwachten in dit vierde deel is natuurlijk Harriet’s aparte gevoel van humor, een paar nieuwe personages, klunzige momenten bij opdrachten en natuurlijk veel weetjes en rare uitspraken van zowel Harriet als Wilbur.

Om maar wat te noemen;

“Tegen de tijd dat grote, stoffige vlakten buiten het vliegtuigraampje bestippeld raken met exotische perzikkleurige en oranje gebouwen, ben ik zo high van de adrenaline dat ik handenklappend en krijsend door de gangpaden van het vliegtuig op en neer wil rennen. 

Alleen is daar al een kind van vier mee bezig en ze maakt er geen vrienden mee.” – Harriet

“Ik zie er fan-tas-tisch uit. Iedereen wil mij zijn, of met me uit, of me drogen en voor altijd bewaren. Net als een vijg, of misschien een rozijn.” – Wilbur

Dus wil je genieten van een boek waarbij je eventjes zelf op pauze kan, en op de vreemd functionerende hersenpan van Harriet mee kan liften om je eigen wereld even helemaal te vergeten, koop dan vooral de Geek Girl serie!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.