Geestverwanten – Hilda Spruit

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de
antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nóg meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.
Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?


Illustrator: Katja Kortenbroek
Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: september 2015
ISBN10: 9078437243
ISBN13: 9789078437246
Categorieën: Young Adults
Type boek: Paperback
Aantal bladzijden: 222 pagina’s
Uitgeverij: Uitgeverij Life

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Dit boek is uitgebracht in twee verschillende varianten. De eerste cover (rechter foto) sprak mij niet erg aan. 381034Het kwam allemaal wat kinderlijk over en leek voor mij meer op een kinderboek dan een young adult. Toen de tweede cover uitkwam werd 9200000050046124mijn nieuwsgierigheid naar het boek meteen groter waardoor ik besloot het boek toch aan te schaffen! Zo zie je maar wat een cover kan doen! De tweede is duidelijk spannender en roept al echt een bepaalde sfeer op!

(Let op bij Bol.com staat de nieuwe cover vermeld maar ik kreeg wel de oude cover geleverd.)

De binnenkant


Glaasje draaien! Wie kent dit niet? Op elke middelbare school zal wel een groepje kids zitten die dit voor de gein op (slaap)feestjes willen doen!

De sfeer in dit boek word meteen goed neergezet wanneer de drie meiden bij elkaar blijven logeren in een setting waar de griezeligheid al van je bladzijden afspat! Wat volgt is een ontzettend spannend verhaal dat je (ook wanneer je niet in de paranormale wereld gelooft) meesleurt van bladzij naar bladzij!

Een mysterieus boek vol spanning en gevaar! Voor mensen die er niet in geloven en wellicht ietwat sceptisch zijn zal dit misschien een minder aantrekkelijk boek lijken maar geloof mij maar dat je geboeid raakt door de wijze waarop Hilda dit boek heeft geschreven! Niet alleen een aanrader voor jongere lezers maar ook een heerlijk verhaal voor de oudere lezer!

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments