Geketend – Emma Chase

In dit vierde en laatste deel van deze serie van New York Times bestsellerauteur Emma Chase kunnen Drew en Kate niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. Als ze de festiviteiten in aanloop naar de bruiloft heelhuids doorkomen tenminste.

Ik heb nooit van mijn leven gedacht dat ik ooit zou trouwen. Maar Kate heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen, ze heeft me doen veranderen. Ik denk dat we het erover eens zijn dat ik daarvoor al een geweldige vent was, maar nu ben ik het helemaal.

De weg die we hebben moeten afleggen was er niet een geplaveid met rozengeur en maneschijn, foutjes en misverstanden genoeg om een Griekse tragedie mee te vullen. Maar Kate en ik hebben ons er dankzij onze onuitputtelijke passie, grenzeloze bewondering en eeuwige liefde heelhuids doorheen geslagen.

Dat gezegd hebbende, er waren een aantal onverwachte gebeurtenissen in Las Vegas afgelopen weekend die voor problemen hadden kunnen zorgen. Het was in wezen… mijn laatste test.

9200000046267401

Auteur: Emma Chase
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
ISBN: 9789045208244
Leeftijd: Volwassenen
Verschenen: september 2015
Pagina’s: 280

Ik geef dit boek 

Het laatste deel in een serie die je zo makkelijk wegleest en waarmee je zo snel vertrouwd raakt met de personages, dat is even slikken.

Met een vreemde soort tegenzin begon ik aan dit boek, ik wou niet dat het zou eindigen, Drew heeft een plekje in mijn hart veroverd met zijn grove mond maar gouden hartje.

Ik was dan ook heel blij dat het laatste deel vanuit zijn pov geschreven werd.

Wederom een boekje vol mannelijke grofheid, maar ook een andere kant van Drew…

Drew is niet alleen vader geworden maar ook zelf flink gegroeid, zelfs zover dat hij een mentor is voor iemand van wie je het nooit zou verwachten!

Een heerlijk einde van een heerlijke serie waar je gewoon even je gedachten op standje nul kunt zetten en flink gechoqueerd kunt raken van de onstuimige perikelen tussen Drew en Kate, Steven en Alexandra , Dee-dee en Matthew….

Ik ga ze missen, maar op Goodreads liet Emma Chase dit bericht achter, dus wie weet…..

As I wrote the final lines of Tied, I admit it — there were tears. My sweet, sexy, infuriating boy, Drew Evans, has at last grown into a man.

Mostly.

Although Tied is the final major installment of his and Kate’s love story, there may be novellas, prequels, extra scenes and short stories in the future. I’ll keep you posted on any upcoming projects. These characters are a very demanding bunch! They speak to me loudly and often.

I have loved writing every word — every moment — of this series. Thank you, my amazing readers for taking this hilarious, heartfelt, wonderful journey with me. It’s an honor and a joy to share my stories with you.

Mocht je nu een kleine glimp willen vangen van dit boek en een indruk krijgen van Drew dan kun je hier de eerste bladzijdes lezen!

Let op, beeldwijzergroftaalgebruik >>Fragment Geketend, Emma Chase<<

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.