Gestrikt 2 (Imperfect Love #2), Kendall Ryan

Gestrikt 2 (Imperfect Love #2), Kendall Ryan

Verstandshuwelijk? Check.Een kersverse, arrogante echtgenoot? Check.
Noah en Olivia hebben een verstandshuwelijk en Olivia is dan ook van plan het tussen hen puur zakelijk te houden. Dat zou echter een stuk makkelijker zijn als ze zich niet zo verschrikkelijk aangetrokken zou voelen tot haar echtgenoot. Of als hij er niet continu alles aan zou doen om haar te verleiden… De vraag is dus hoelang Olivia zich nog aan haar voornemen kan houden. Want als ze thuiskomt na een lange werkdag heeft ze wel een verzetje verdiend. Toch?
Kendall Ryan, auteur van de Heerlijk Stout-serie, brengt met dit tweede deel van Gestrikt een steamy rom-com met in de hoofdrol boss babe Olivia en haar sexy echtgenoot Noah, wiens avances ze steeds moeilijker kan weerstaan.

three-half-stars
Gestrikt: deel 2 geschreven door: Kendall Ryan
Serie: Imperfect Love #2
Meer van deze auteur: Gestrikt , Gestrikt 3
Uitgeverij: Kobo Originals | november 2021
Genre: Erotica, Romance
Vertaald door: Lia Belt
Uitgave: Audiobook, eBook
Verteld door: Frans van Dijk, Emmelie Zipson
Duur audioboek:3u45m
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Pluspuntje bij dit tweede deel van gestrikt is toch wel dat we nog iets minder zien van de mannelijke hoofdpersoon in kwestie.

Wat vind ik van het verhaal

Het aparte verhaal tussen Noah Tate en Olivia Cane gaat verder waar deel 1 ons achterliet met een cliffhanger. Iedereen vraagt aan Noah waar de kakelverse bruid is en hij staat op het punt om er gek van te worden. En dan opeens is Olivia terug met een verklaring die hij nooit had verwacht. Nu hij weet dat het contract niet de reden was dat ze voor runaway bride speelde is hij woest en die woede gaat hij richten op degene die de oorzaak is voor het fiasco van hun huwelijksdag.

Noah is een heerlijk beschermende man en dat is iets wat niet alleen ik in hem waardeer. Ook Olivia begint anders naar Noah te kijken. Zou er dan toch een soort vriendschap in hun verstandshuwelijk zitten en misschien wel meer?

Noah is zijn geduldige zelf en heeft er van alles voor over om Olivia te doen inzien dat hij het echt meent met haar en gelukkig lijkt Olivia hem meer te gaan waarderen in dit deel.

Hoewel ik eigenlijk vanaf het begin van deze serie al wel weg ben van Noah moet ik toch zeggen dat ik baal dat hij niet gewoon eerlijk met Olivia praat over het tweede puntje in de testamenten. Hij weet dat dit op een bepaald moment toch moet gaan gebeuren. En dat bepaalde moment komt natuurlijk razendsnel dichterbij.

And then Shit hits the Fan

Net wanneer je denkt dat alles wel goed gaat komen en de steam flink toeneemt in het boek gaat echt werkelijk alles mis!

Een immense cliffhanger op een absoluut breekpunt voor deze twee lieverds…. Ik begrijp van allebei hun actie en reactie maar man o man…. het zal je maar gebeuren…

Ik ben heel benieuwd of en hoe dit goed te breien valt en ga dus enthousiast door in deel 3.

Conclusie

Hoewel dertien in een dozijn qua steam en drama sleurt het me wel degelijk naar een hoger leestempo en dat verdient toch zeker een halve ster hoger dan zijn voorganger! Enige minpuntjes zijn de gekozen woorden; ‘vochtig vlees’ en ‘zijdezachte plooien’. Please, laat het vrouwelijk geslacht niet klinken als een broodje warm vlees of de vitrage bij het raam. Er is echt niks erger voor mij dan deze benamingen. Ga dan aub voor een ander synoniem van vagina of kut zoals;

doos, flamoes, gleuf, muis, poes, pruim, spleet, vulva

Alles beter dan vochtige vleesplooien….

Gestrikt 2 ook lezen

Je leest en luistert hem nu gratis met Kobo Plus

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.