Gestrikt 3 (Imperfect Love #3), Kendall Ryan

Gestrikt 3 (Imperfect Love #3), Kendall Ryan

Ik heb alles verpest.Ik heb de belangrijkste regel overtreden.Ik ben verliefd geworden op mijn echtgenote om vervolgens het ergste te doen wat een man maar kan doen.
Het zal bijna onmogelijk worden voor Noah om Olivia weer voor zich te winnen na de onvergeeflijke fout die hij heeft gemaakt. Maar Noah is vastbesloten; hij moet en zal samen met Olivia een erfgenaam op de wereld zetten. Al is dat het laatste wat hij doet.

three-stars
Gestrikt 3 geschreven door: Kendall Ryan
Serie: Imperfect Love #3
Meer van deze auteur: Gestrikt , Gestrikt: deel 2
Uitgeverij: Kobo Originals | november 2021
Genre: Romance
Vertaald door: Marjolein Meinderts
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Gestrikt 3 heeft weer een vrijwel hetzelfde look als zijn voorgangers, geen hele gezichten dus voor mij op het randje van oké! Niet heel spannend maar dat maakt het verhaal gelukkig weer goed!

Wat vind ik van het verhaal

Gestrikt 3 begint direct na het einde van het tweede boek. Noah heeft de grootste fout van zijn leven gemaakt en of de kans om hier nog een weg uit te vinden lijkt wel heel erg klein.

Olivia is woedend en gekwetst, wat zeer begrijpelijk is. Al het vertrouwen dat opgebouwd was tussen hun is weg en een toekomst tussen Noah en Olivia lijkt door zijn verraad voorgoed verdwenen.

Voor Noah is het ontzettend moeilijk, zijn gevoelens voor Olivia zijn zo oprecht en hij wil haar als zijn echte vrouw. Maar hoe moet hij ooit goed maken dat hij haar achter haar rug om zwanger wou maken? Natuurlijk heeft hij spijt, zelfs de gedachte aan wat hij van plan was verafschuwt hem. Maar hij wil alles op alles zetten, hij wil Olivia terug!

Net als in de voorgaande boeken zien we vooral bij Olivia heel veel getwijfel en dat is iets wat een tikkeltje vermoeiend word. Tijdens het lezen denk ik dan ook meerdere keren, MAKE UP YOUR MIND!

Noah is namelijk gewoon een hele lieve man en ik zou het hem denk ik wel wat eerder vergeven hebben 😉 het was immers niet zijn idee maar dat van hun ouders.

En heel eerlijk, ze krijgen ook niet echt heel erg veel tijd!

Ze moeten trouwen en een kind krijgen binnen 3 maanden? Voor twee mensen die elkaar net als nieuwe partners moeten gaan zien is dat wel erg rap, en stel dat het zwanger worden niet lukt?

Nee, ik heb genoten van alle drie de boeken maar die zwangerschap eisen was een beetje too much! Al zorgde het natuurlijk wel voor wat gewenst drama in deze serie.

Conclusie

Over het algemeen genomen gewoon een heerlijke serie die je op razend snel tempo heerlijk tussendoor verslinden kan wanneer je zin hebt in wat makkelijk vermaak!

Gestrikt 3 ook lezen?

Je leest deze serie gratis met Kobo

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.