Gestrikt (Imperfect Love #1), Kendall Ryan

Gestrikt (Imperfect Love #1), Kendall Ryan

Met het meisje trouwen waar ik al mijn hele leven gek op ben? Check.Een miljardenbedrijf erven? Check.Een erfgenaam op de wereld zetten... Wacht even, wát?
Noah heeft precies drie maanden de tijd om voor een erfgenaam te zorgen. Er is alleen een probleem: zijn kersverse bruid heeft een gloeiende hekel aan hem. Wanneer uit de kleine lettertjes van het overnamecontract blijkt dat Noah zonder kind op komst niet de nieuwe eigenaar van zijn vaders bedrijf kan worden, staat hij voor een groot probleem. Want hoe krijgt hij zijn vrouw Olivia, die niet eens met hem in dezelfde ruimte wil zijn, zo ver om met hem het bed te delen? Gelukkig houdt Noah wel van een uitdaging…
Kendall Ryan, auteur van de Heerlijk Stout-serie, brengt met dit eerste deel van Gestrikt een steamy rom-com met in de hoofdrol een sexy playboy uit New York die de liefde van zijn leven moet zien te verleiden om zijn vaders miljardenbedrijf te redden.

three-stars
Gestrikt geschreven door: Kendall Ryan
Serie: Imperfect Love #1
Meer van deze auteur: Gestrikt: deel 2 , Gestrikt 3
Uitgeverij: Kobo Originals | november 2021
Genre: Romance
Vertaald door: Marie van der Lelie
Uitgave: Audiobook, eBook
Verteld door: Frans van Dijk, Emmelie Zipson
Duur audioboek:3u58m
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Gestrikt is nog net oké naar mijn maatstaven! Net niet te veel gezicht al stel ik me Noah wel wat ruwer voor dan op deze cover. In dit genre ontkom je haast niet aan dit soort covers maar ze zullen nooit favoriet worden.

Wat vind ik van het verhaal

Gestrikt is gewoon een heerlijk tussendoortje. Een absolute no brainer met in deze versie een ananas penis van 22 centimeter om je even uit de dagelijkse sleur te krijgen!

Noah is je regular playboy die graag elk weekend een aan zijn zogenaamd hoge eisen voldoend meisje aan zijn ‘monster’ rijgt. Olivia is zo goed als een non nadat ze na een vervelende relatie zich vol overgave op haar werkt heeft gestort.

Ze kennen elkaar al hun hele leven gezien hun vaders samen een miljoenenbedrijf hebben opgericht waar ze ook beide werkzaam zijn.

Vroeger heeft er een soort jeugd/vakantie liefde tussen hen afgespeeld maar voor nu heeft Olivia geen goed woord over voor Noah die zowat elke stagiaire en secretaresse uit het bedrijf gedaan heeft.

“Op mijn negentiende heb ik hem bijna geneukt. Maar toen was ik jong en dom en geil. Nu ben ik ouder, wijzer… en nog steeds best geil. Verdorie”

En dan komen er testamenten op tafel waarin staat dat Noah en Olivia het bedrijf zullen erven als ze zullen trouwen, en in kleine lettertjes een kleinkind op de wereld brengen.

Wat volgt is een kort, sexy maar ook lief verhaal met een cliffhanger!

Ik vind de humor in dit boek helemaal geweldig en hoewel het geen hoogstaand verhaal is en deze boeken worden geschreven als dertien in een dozijn heb ik toch genoten en kijk ik uit naar het volgende boek!

Wat vind ik van de stemmen

Het zijn beide geen onprettige stemmen maar soms vind ik bij de mannelijke voorlezer de intonatie net niet helemaal lekker.

Gestrikt ook lezen

Je leest en luistert hem nu gratis met Kobo Plus

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.