Getemd – Emma Chase

Je kent het verhaal vast: meisje ontmoet womanizer, ze worden verliefd op elkaar,womanizer verandert zijn levensstijl. Het is een goed verhaal, maar niet het onze. Dat van ons is een stuk kleurrijker. Toen ik Dee ontmoette, wist ik gelijk dat ze heel bijzonder was. Toen ze mij ontmoette, dacht ze dat ik alles behalve bijzonder was – ik was hetzelfde als iedere andere vent die haar belazerd en gedumpt had.

Het duurde even voor ik haar van het tegenovergestelde overtuigd had, maar het blijkt dat ik erg overtuigend kan zijn als er seks in het spel is. Het is misschien duidelijk welke kant dit verhaal op gaat. Maar het interessante
ervan is niet hoe het eindigt, maar hoe we daar gekomen zijn.

2084Auteur: Emma Chase

Nederlands
296 pagina’s
Karakter Uitgevers B.V.
juli 2015

Ik geef dit boek 

Dit derde deel draait om Matthew en Dee, en ook al weten we al hoe het tussen hun eindigt is lezen hoe hun daar zijn gekomen een heerlijk verhaal om te lezen!

Getemd word wederom verteld vanuit de mannelijke point of view…. en ik moet eerlijk bekennen dat ik Matthew leuker vind dan Drew.613c15e83e4892b8a1164aefbd5f3bc1

Een stoere mannelijke, boksende motorrijder met een klein hartje en een goed gevoel voor romantiek ♥ja ik heb er weer een crush bij!

De onzekerheid en het aftastende in de relatie tussen Matthew en Dee is omschreven op een manier waardoor iedereen de emotie kan voelen.

Al met al een derde deel vol humor, ruzies, stress, liefde, seks…. Lezen dus!

Deel 4 Geketend komt al bijna uit, wederom geschreven vanuit Drew, ik kan niet wachten!

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.