Gevaarlijk spel (The Vincent Boys #2) – Abbi Glines

Deze recensie kan spoilers bevatten voor wanneer je deel 1 nog niet hebt gelezen!Het is een hele opgave om ervoor te zorgen dat een jongen tot over zijn oren verliefd op je wordt. Zeker als hij zolang je je kan herinneren al verliefd is op je nichtje. Sawyers hart is gebroken. Hij heeft zijn droomvriendin verloren aan zijn beste vriend. Op dat moment verschijnt Lana ten tonele. Ashtons nichtje was altijd heel lief en verlegen, maar ze blijkt nu ook nog eens een prachtige verschijning te zijn. Sawyer heeft geen idee of Lana zijn gebroken hart kan genezen, maar door contact met haar te zoeken kan hij in ieder geval Ashton jaloers maken. Lana leeft al haar hele leven in de schaduw van haar nichtje: Ashton haalde altijd de hoogste cijfers, had enorm veel vrienden en ziet er beeldschoon uit. En ze heeft Sawyer Vincent de enige jongen naar wie Lana verlangt om haar vinger gewonden. Maar de situatie is veranderd. Lana heeft nu kans om Sawyers aandacht te trekken en ze grijpt die met beide handen aan. En hopelijk is zijn liefdesverdriet snel over, want ze is het zat om tweede keus te zijn. Wat begint als vrijblijvend gescharrel verandert in een vurig spel van verleiding. Sawyer en Lana hebben dan misschien verschillende motieven, elke keer dat ze elkaar ontmoeten spatten de vonken ervan af.

Originele titel: The Vincent Brothers
Vertaald door: Ciska Dongen, Katinka Pluimers
ISBN10: 9045205726
ISBN13: 9789045205724
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Verschenen: juli 2013
Taal: Nederlands
Bladzijden: 304 pp.
Bindwijze: Paperback
Genre: Roman|New Adult

Ik geef dit boek ❤❤❤

De cover


Tja…. Appels en Peren??? Dat idee krijg ik bij het zien van deze cover…. Een mooie eyecatcher op de witte cover zeker…. de borsten op deze cover? Nope dat doet het dan weer totaal niet voor mij…

De binnenkant


Het boek was goed, maar niet super! Ik hield van het eerste boek Perfecte Zomer. Hoewel het leuk is om weer terug te zijn bij de geweldige Vincent boys vond ik het verhaal van Lana en Sawyer echt een stuk minder dan dat van Beau en Ash.

Ik was een beetje teleurgesteld dus want ik zou graag meer Beau en Ash willen lezen omdat ik niet echt een klik had met Sawyer. Dit boek had zeker wel alle ingrediënten voor een groot drama vol met stomende scenes te zijn. Het stuk in het boek van een aantal jaar later was ontzettend leuk maar ik wou echt MEER!

Sawyer was in dit boek toch echt wel een stuk leuker, misschien niet voor Lana 😉 maar ik voelde me meer aangetrokken tot hem als persoon in dit tweede deel. Hoewel ik deel 1 dus echt vele malen beter vond baal ik wel heel erg dat er niet meer delen komen met deze heerlijke Southern boys! Waar Abbi wel heel goed in is mag duidelijk zijn…. Ik verlang naar een heerlijke badboy met een heerlijk Southern accent en een pick-up truck! Als je net als ik genoten hebt van deel 1 dan mag je deze eigenlijk ook niet missen, een heerlijke read voor in de warme zon 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.