Gewillig – Emma Chase

Je hebt twee soorten mensen op deze wereld. Het soort mensen dat wat passief is en de mensen die gelijk actie ondernemen. Ik heb altijd eerst de kat uit de boom gekeken. Ik ben altijd voorzichtig, en houd van plannen. Dat veranderde nadat ik Drew Evans leerde kennen. Hij was altijd zo volhardend. En zo zeker van zichzelf – en van mij.

Maar niet alle stellen zijn voor altijd gelukkig. Had jij gedacht dat Drew en ik het ultieme liefdessprookje tegemoet gingen? Nou, ik ook. Nu sta ik voor een keuze, de belangrijkste keuze in mijn leven. Drew heeft al gekozen. Sterker nog, hij wilde voor ons allebei kiezen. Maar je weet dat dat simpelweg niet mijn stijl is. Daarom ben ik terug naar Greenville gekomen.

Alleen. Nou ja, soort van alleen…Ik ben erachter gekomen dat oude gewoonten moeilijk slijten en dat je soms terug moet naar het begin om vooruit te kunnen komen.

9200000035844316Auteur: Emma Chase

Nederlands
256 pagina’s
Karakter Uitgevers B.V.
januari 2015

Ik geef dit boek 

 

Het vervolg op Gebonden, nu twee jaar later volgen we het verhaal van Kate, en wat een verhaal is dat.

In dit tweede deel merk je hoe belangrijk communicatie in een relatie is, dat door niet met elkaar te praten en maar aannames te doen je alles kunt verwoesten.20140326-011040

Maar ook dat al maak je de meest nare dingen mee (al dan niet door de ander veroorzaakt) liefde alles kan overwinnen.

Door de terugkeer van Kate naar Greenville leren we ook een hele andere kant kennen van haar ex en haar vriendin Dee, die haar door dik en dun steunen.

Een heerlijk, te dun, tweede deel barstensvol emoties die elke relatie wel kent, ieder huisje heeft een kruisje en dat van Drew en Kate is zeer explosief!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.