(Golddigger) Wishlist | If Santa was a bit Rich

Ahum…. So if I was a rich girl….. Yep, op deze wishlist vind je mijn wat extravagantere wensen! If Santa was a bit rich… he’d buy me some of this golddigger wishlist!

De volgende vier dingen zouden op mijn verlanglijstje staan!

Bovenaan staat een nieuwe computer!

Eerst verlangde ik naar de Macbook rosé gold! Ik kwam hem tegen bij een blogger en als rosé gold iPhone houder werd ik op slag verliefd!

Na veel na te hebben gedacht is het toch logischer om voor een desktop te gaan!

En dus staat de nieuwste 21,5‑inch (misschien wel de 27 inch) iMac met Retina 4K-display op mijn golddigger wishlist!

Op de tweede plaats staat deze kast/bureau indeling! Ik ben hier zo verliefd op en het zou echt geweldig staan bij mijn boekenkasten! Ik ben alleen bang dat de bovenstaande computer er niet in past? Meetlint mee naar volgende Ikea bezoek dus! (Hoort nu haar hub roepen, dat past niet meer!!!! Misschien is het dan tijd om van slaapkamers te ruilen 😉 )

Op de derde plaats ook weer iets van mijn favoriete Zweed 😉 Laatst ben ik er in gaan zitten…. het zit zo VERRUKKELIJK!!!!!  Ik ben zelfs schuin gaan hangen met mijn benen over één leuning en dan kan je hoofd gewoon heerlijk hangen tegen die grote schuine hoofdsteun!

Echt, ik was zo verliefd! Ik lees meestal in bed omdat ik dan de lekkerste houding kan creëren met mijn kussens! Beneden op de bank zit het helaas niet goed genoeg om lang te verdwalen!

Deze stoel zou dus echt fantastisch zijn maar dan wel voor in mijn bieb want hij past echt niet bij mijn inrichting 😉

Op de vierde en laatste plaats staat iets waarvan ik er sowieso twee wil halen in het voorjaar! We gaan namelijk na 8 jaar onze slaapkamer veranderen, happy me!!!!! En deze zijn dan echt een must <3

Het is een leeslampje, boekensteun en boekenlegger in één! Maar dat niet alleen!!!!!! Als je (net als ik) vaak leest in bed dan vind je dat gevoel van slaperig worden heerlijk! Net voordat je wegdoezelt je boek wegleggen maakt echter dat je eigenlijk dat slaapgevoel weer kwijt bent want je moet eerst je boekenlegger zoeken en tussen de bladzijden stoppen, je boek op het nachtkastje leggen en dan de lamp uitdoen!

Niet meer met een LiliLite!!!! Je legt een mooi klein tbr stapeltje erop, en wanneer je moe bent van het lezen leg je je boek op de andere helft! Automatisch weet je waar je gebleven bent, maar nu het mooiste….. Het licht gaat ook automatisch uit!

ABSOLUTE MUSTHAVE!!!!

Dat was het! Mijn golddigger wishlist!

Heb jij ook buitensporig dure dingen die je toch dolgraag zou willen krijgen?

En welk van mijn vier wishes (of allemaal) zou jij ook wel op jouw lijstje zetten? Let me know!

golddigger

11 reacties

 1. Do schreef:

  Wat een leuke blogpost! Ik vind MacBooks echt heel erg mooi, dus die staat ook wel op mijn ‘high-end’ wishlist. Die boekensteun/lamp ineen is echt geweldig, haha!
  Do onlangs geplaatst…Wat ik heb gelezen in novemberMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Een boekenkast met een trapje! Dat zou ik echt heel graag willen haha.
  Annabel onlangs geplaatst…Boek haul november 2017My Profile

 3. oehh gave list hoor!!

  Als het om boek/blog gerelateerde dingen gaat staat ook de 27 inch iMac met Retina 4K-display op mijn wishlist, stipt op nummer 1.

  En ik zou echt heel graag m’n eigen bieb kamer hebben en dan gewoon VOL DUWEN met BILLY’s. Ik blijf fan van de Billy kasten. Lekker stevig en ik houd het liefst van open kasten voor de boeken. Maar het eerste wat ik in een nieuw huis doe, als ik hopelijk een aparte kamer heb, is dus meer kasten bijkopen hehe en dan elk stukje muur volstouwen haha.

  Ik zou heeel graag Amerikaanse boeken events willen bezoeken, maar 1. ik ben toch wel bang om ver te vliegen en 2. THE MONEY! It’s so expensive mehh

  En een heerlijke leesstoel staat hier ook nog op de wishlist. Ik heb nu wel een heerlijke love seat staan, maar mis toch elke keer iets voor mij voeten! Dus een heerlijke leesstoel met een bijpassende poef is een betere optie <3

 4. Emmy schreef:

  Ik heb heeeel lang een iMac gehad en toen hij kapot ging kon ik wel janken. Als je er ooit het geld voor over hebt; zeker doen!
  #welheelblijmetmijnmacbook

  Op mijn wishlist? Een auto! We hebben er geen omdat we er toch maar weinig gebruik van zouden maken, maar soms is het wel heel lastig dat wanneer ik er eigenlijk wel een nodig heb, ik eerst aan mijn moeder moet vragen of ik die van haar kan lenen en vervolgens 2,5 uur moet reizen om dat ding op te halen (en dan ben ik nog niet eens thuis).
  Emmy onlangs geplaatst…BAK – Win Handlettering journalMy Profile

  • Ja ik hoop er volgend jaar één bij elkaar te sparen! Wil het liefst eerst mijn slaapkamer doen ben echt aan een nieuw bed toe! En dan sparen voor een iMac!

   Een auto is inderdaad ook echt een super luxe maar ook wel één die zodra je een rijbewijs hebt snel gewoonte word! Wat een eind moet je omreizen dan zeg! Maar wel super lief van je moeder!

 5. Desiree schreef:

  Dit had zo mijn wishlist kunnen zijn. De stoel heb ik pas geleden al gekocht Maar een nieuwe computer en nieuwe boekenkasten staan ook op mijn “dure” wishlist en de boekenlampjes zijn geweldig!

 6. Marcia schreef:

  Ik wil heel graag een nieuwe laptop kopen, maar ik ben vooral te lui om uit te zoeken welke het beste bij mijn wensen past XD dus voorlopig blijft het een onvervulde wens.. die stoel is trouwens echt awesome!
  Marcia onlangs geplaatst…Artemis: Andy Weir neemt ons mee naar de maanMy Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Zodra ik de titel en inleiding van deze blogpost in mijn feed zag verschijnen zit ik met dat liedje van Gwen Stefani in mijn hoofd. Ik ben eigenlijk wel tevreden van de MacBook waar ik meewerk een nieuwe computer staat dus niet meteen op mijn wishlist. Me een keertje laten gaan in de Waterstones wanneer ik daar volgend jaar kom lijkt me dan weer wel heerlijk. Een abonnement op een booksubscription-box lijkt me ook een mooie uitspatting maar veel verder dan dat kom ik eigenlijk niet wat duurdere wensen betreft.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Auteurs Vriendenboek : Marieke NijkampMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: