Gonna Catch Pikachu – Lily Frank

Jen wil het liefst diep wegkruipen onder een steen als een onbekende man in een Pikachu-pak haar vreselijk voor paal zet bij de man waar ze verliefd op is. Kort daarna haalt haar beste vriendin haar over om samen Pokémon Go te gaan spelen. Jen is niet meteen laaiend enthousiast, maar krijgt al snel de smaak te pakken. Bij een Pokéstop ontmoet ze Victor. Ze voelt een leuke klik met hem, maar helaas blijft het Pikachu-incident haar achtervolgen…

In het liefdesspel draait het niet om ‘Gonna catch ‘m all’.
Daar gaat het erom alleen die ene juiste te vangen.

Voor de lezer: dit verhaal is niet geschikt voor kinderen.

Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: september 2016
Uitgever: Polder Publishes
ISBN10: 1536523909
ISBN13: 9781536523904
Categorieën: Romans
Type boek: E-book
Aantal bladzijden: 67

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,
hartelijk bedankt hiervoor!

Ik geef dit boek ❤❤❤❤❤

De cover31939659


Ik blijf het zeggen, echte mensen op de cover met hun gezichten in beeld doen voor mij niks! Ik zie liever een geheel blanco cover dan gezichten want zo heb ik tenminste nog mijn eigen verbeelding bij de personages!

Ik ben wel blij dat het niet een ‘cheesy’ standaard ‘we zoenen elkaar bijna’ foto is! Daar word je tegenwoordig mee omver gegooid!

Oogjes toegeknepen en snel doorgebladerd naar het verhaal dus!

De binnenkant


Wanneer ik getagd word in de oproep van de auteur om dit boek te recenseren weet ik niet wat ik kan verwachten. Pikachu? En zo weinig bladzijden?

Door nieuwsgierigheid open ik meteen het e-book en leg hem binnen een mum van tijd naast me neer. Hij is uit…. Waarom heeft dit heerlijke verhaal geen 200+ bladzijden?

Wat een heerlijk personage heeft Lily Frank neergezet met Jen! Al op de eerste bladzijde vind ik haar een heerlijke meid door de bitchy opmerking die ze maakt! Ik hou wel van die heerlijke valse gedachtes!

En dan de humor! Ja, ik moet het bekennen! Ik ging echt stuk om het Pikachu incident! Het verslavende Pokemon spel word super leuk verwerkt in dit verhaal!

Blij verrast was ik toen er ook nog een hot & steamy momentje kwam! Jen is wel een ‘avontuurlijk’ typje wanneer zij winkelt!

Waar een vervelende Pikachu en een onschuldig Pokemon Go al niet toe kan leiden!

Ik kan alleen maar vragen om meer! En dan ook graag veel dikkere boeken want die schrijfstijl van Lily die bevalt me wel!

Ben jij benieuwd naar dit boekje? Het eerste hoofdstuk kun je hier lezen maar voor die euro koop je toch gewoon het hele boekje 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment