Grace and Glory (The Harbinger #3), Jennifer L. Armentrout

Grace and Glory (The Harbinger #3), Jennifer L. Armentrout

Trinity heeft de strijd en haar beschermer verloren. Zelfs met demonen én wachters aan haar kant is het niet zeker dat ze de Harbinger kan verslaan. Lucifer terugbrengen op aarde om mee te vechten is een héél slecht idee, maar ze hebben geen keus: hij is de enige die machtig genoeg is. Naarmate Trinity en Zayne een gevaarlijk bondgenootschap aangaan en Lucifer de hel laat losbarsten op aarde, dreigt de Apocalyps. Of ze nu winnen of verliezen, één ding is zeker: niets zal ooit nog hetzelfde zijn.
Grace and Glory is het derde deel van de verslavende Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen Storm and Fury en Rage and Ruin.

five-stars
Grace and Glory geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 480
Serie: Harbinger #3
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | november 2021
Genre: Fantasy
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

graceNiet alleen Grace and Glory is mooi! Deze hele serie is zo mooi! Echt een lust voor het oog met hun prachtige gekleurde schutbladen en metallic covers. Van mij mag Zomer & Keuning veel vaker van deze beauty’s maken want ik ben er echt verliefd op!

Wat vind ik van het verhaal

En toen sloot ik met een zucht dit heerlijke dikke laatste boek over mijn favoriete Steenmans.

Ik was al fan van deze wereldopbouw en personages sinds ‘Witheet’ en ergens vind ik het heel jammer dat het verhaal nu voorbij is! Aan de andere kant was het een perfect einde en dat is alleen al zijn sterren waard. Ik hou van een goed afgerond eind!

Grace and Glory is perfect geschreven en start meteen waar ‘Rage and Ruin’ eindigde. Zayne is terug, met een beetje extra en heeft daarnaast geen idee wie Trinity is!

Er waren namelijk nog niet genoeg problemen 😉

Terwijl ze zich voorbereiden op het gevecht der gevechten probeert Trinity langzaam maar zeker Zayne weer te laten herinneren wie zij is en waarom zij zo veel van elkaar hielden.

Maar naast dit nieuwe probleem is er natuurlijk ook nog steeds het feit dat ze steeds minder gaat zien. Dit blijft zo’n ontzettend sterke toevoeging aan het verhaal. Hierdoor ben ik zo fan van Trinity en haar doorzettingsvermogen!

Armentrout heeft ook in dit boek weer een sterke verhaallijn toegevoegd met een paar flinke plottwistjes die je een beetje van hot naar her doen dwarrelen. Heerlijk dat je door het hele boek heen gewoon geen idee hebt wat er op het einde nou van moet gaan worden.

En let’s face it!

De personages alleen al in deze serie maken het verhaal speciaal. Ik hou er van dat er engelen, demomen, gargoyle achtige personages, heksen en noem maar op in dit verhaal zitten. En naast steamy momentjes die worden toegevoegd zit er ook zoveel humor in.

En dat is denk ik waarom Armentrout één van mijn favoriete auteurs is. Ze mengt een fantasy met romance en (soms harde) realiteit en laat haar versie van Lucifer in haar verhaal over het einde van de wereld een Supernatural bingewatcher worden. Ik vind het geweldig!

Conclusie

Als je deze serie nog niet hebt opgepakt, raad ik je aan dat te doen! 100% het lezen waard! En nu ga ik even een serieuze ‘bookhangover’ hebben!

Grace and Glory ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.