Grey – E.L. James

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey.
In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.
Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt.
Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt.
In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel.
Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?

11793232_722955767811090_1242541713_nAuteur: E. L. James

Nederlands
Prometheus
juli 2015
430 bladzijden

Ik geef dit boek 

Deel 4 in de 50 tinten serie!

Het is geen nieuw verhaal maar gewoon Vijftig Tinten Grijs vanuit Christians oogpunt.
Je leest zijn gedachtes en herinneringen, en natuurlijk weer heel erg veel erotiek!

Leest makkelijk weg, gewoon weer je verstand op nul zetten en je laten gaan in het verhaal.

Gezien het einde komen er denk ik wel weer vervolgdelen aan, was je een echte 50 tinten fan dan begrijp ik dat je hier naar uitkijkt, voor mij is het niet nodig.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments