Halloween Horror Show 2017

© Pathe

Ik weet het, het is pas eind september! Toch wil je hiermee op tijd zijn!

Kaartjes voor dit soort events vliegen altijd de deur uit!

Ben jij ouder dan 16? Woon jij in (de buurt van) Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zwolle en ben je ontzettend gek op horror films? Dan moet je zeker weten een kaartje kopen voor de Halloween Horror Show 2017!

Je krijgt dan 366 minuten vol griezelplezier ♥

Halloween Horror Show 2017 | Wanneer?

Op zaterdag 28 oktober presenteert Mr. Horror voor de achtste keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en diverse andere theaters door het hele land!

Op het programma staan vier huiveringwekkende nieuwe films, waarbij liefhebbers van ‘old school’ horror en suspense weer volop aan hun trekken komen.

Halloween Horror Show 2017 | Het programma!

halloween horror show
© Mr. Horror
  • The Autopsy of Jane Doe
  • Jigsaw
  • Don’t Hang Up
  • It Stains the Sands Red

THE AUTOPSY OF JANE DOE

Het lijk van een onbekende jonge vrouw wordt gevonden in een huis waar een familie is uitgemoord. Wie is zij? En waarom is haar lichaam zo goed geconserveerd?

JIGSAW

Jigsaw is terug! Of toch niet? De politie wordt geconfronteerd met een reeks sadistische moorden die het stempel lijkt te dragen van de legendarische moordenaar die al meer dan tien jaar dood is.

DON’T HANG UP

Sam en Brady zijn meesters van de prank call: ze bellen mensen midden in de nacht op, doen zich voor als iemand anders en proberen hun slachtoffers op de kast te jagen. Tot dit noodlottig uitpakt.

IT STAINS THE SANDS RED

Terwijl de wereld ten onder gaat aan een zombieplaag, loopt de auto van Nick en Molly vast in het zand van de woestijn bij Las Vegas. Nick wordt te grazen genomen door uitgerekend die ene hongerige zombie die net langskomt.

Kaartjes en meer info vind je hier: Halloween Horror Show 2017


Ga je dit niet redden, niet getreurd! Er komen weer zat heerlijke griezelfilms uit! Hou mijn film posts goed in de gaten voor de nieuwtjes!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.