Hard lijf (Hacker #5) – Meredith Wild

Harde les is het vijfde en laatste deel uit de Hacker serie en daarom kan deze recensie spoilers bevatten voor wanneer je de eerdere drie delen nog niet hebt gelezen!
Na haar huwelijk met haar knappe geliefde Blake Landon lijkt Erica’s leven eindelijk perfect. Maar schijn bedriegt: bij terugkomst van hun huwelijksreis is Blake opeens het middelpunt van een schandaal rondom zijn duistere hackerverleden. Met Blakes vrijheid op het spel en hun toekomst in gevaar moeten Erica en Blake tot het uiterste gaan. Lukt het Blake de demonen uit zijn verleden definitief de rug toe te keren? En is de liefde tussen Erica en Blake sterk genoeg om voor altijd te blijven bestaan?

Taal: Nederlands
Vertaald door: Marike Groot, Sander Brink
ISBN10: 9401605084
ISBN13: 9789401605083
Categorieën: Romans
Type boek: Paperback
Verschijningsjaar: 2016
Uitgever: Xander Uitgevers
Aantal bladzijden: 217

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Een prachtige vijfdelige serie die qua covers mooi hetzelfde zijn gebleven. Een plaatje!

De binnenkant


Het laatste deel van Blake en Erica hun verhaal. Ben ik er klaar voor om afscheid te nemen? Nee….. Maar hoe kun je jezelf deze heerlijke boekjes weigeren!c8bc1a3cd9041b1fcf0175c1885f4e76

Vol verwachting begon ik aan dit laatste deel wat gelukkig alles bevatte waar ik naar verlangde!

Erica en Blake worden geconfronteerd met een laatste hindernis die er wederom voor zorgt dat ze niet samen kunnen zijn zoals zij willen.

In Hard Lijf lees je hoe Erica gegroeid is en wat een ontzettend sterke vrouw zij is geworden. Een heerlijk karakter die vecht voor de liefde en nooit opgeeft. Ook lees je diverse stukjes vanuit Blake zijn pov. Juist in dit deel heeft hij mijn hart nog meer veroverd dan tevoren.

e45bc1abd8459801aa42b1ea37e22216In dit laatste deel is hij nog steeds Blake, de dominante heerlijke man, maar we krijgen ook een kwetsbare kant van hem te zien ♥

Een geweldige spannende en ontzettend emotionele afsluiter. Hard Lijf was absoluut een heerlijk einde van deze geweldige serie! Stiekem ga ik Blake en Erica wel missen!

*plooien blijft echter nog steeds een stom woord 😉

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.