Harde Les (Hacker #4) – Meredith Wild

Harde les is het vierde deel uit de Hacker serie en daarom kan deze recensie spoilers bevatten voor wanneer je de eerdere drie delen nog niet hebt gelezen!

Hacker Blake Landon is knap, rijk, en zielsgelukkig met Erica Hathaway. Ook Erica is klaar om het jawoord te geven aan haar mysterieuze en woest aantrekkelijke lover. Maar dan stuit ze op een duister hoofdstuk uit Blakes verleden. Vastberaden om voor de bruiloft alles over hem te weten te komen, ontdekt ze een kant van Blake die haar fantasie te boven gaat. Zal hun liefde na deze onthulling nog standhouden? ‘Harde les’ is het vierde deel uit de succesvolle Hacker-serie.

ISBN: 9789401605069
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Verschenen: 2016
Taal: Nederlands
Bladzijden: 176 pp.
Bindwijze: Paperback
Genre: Roman

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


What must I say…. ze blijven heerlijk in dezelfde stijl dus is het oogstrelend op je boekenplanken!

De binnenkant


We gaan richting het einde van Erica en Blake’s verhaal en met elk boek dat ik lees word ik verslaafder aan dit stel ingewikkelde mensen.

Voor Blake en Erica is hun relatie flink hard werken, vooral met de bemoeienissen van alle mensen om hen heen die het hun niet makkelijk maken.

Met hun huwelijk op de agenda gooit de (door mij immens gehate) Sophia flink wat roet in wat een tijd vol gelukzaligheid zou moeten zijn… Ze onthuld iets uit Blake’s verleden en dat zorgt voor flink wat drama in het liefdesbootje! En dacht je dat dit alles 69aca710c6d419e1d2e169b5579bf7dewas? Nee, Daniel is ook nog steeds in beeld! Hoe Erica het allemaal volhoudt is voor mij echt een wonder!

In de eerdere delen vond ik Blake soms ietwat te bazig en Erica wat te onderdanig. 

In dit deel is Erica wat rebelser want ze moet achter de geheimen van Blake komen. Om hierachter te komen drukt ze Blake zijn grenzen aan de kant en dat is ook wel eens prettig om te zien. Toch heb ik haar ook meerdere keren vervloekt om haar onnadenkendheid in dit boek. Voor Blake is het natuurlijk iets wat hem tot waanzin drijft want hij wil niet dat Erica weet d9b3b009d36c68386278b9de9e0d7ac2wat er in zijn duistere verleden is gebeurd, ze zal hem maar eens verlaten!

Wat ik mooi vind in deze serie is dat de liefde tussen hun door zo veel mensen op de proef word gesteld… Zal hun liefde alle ellende overleven? Je vliegt weer door dit boek vol twists en gevaren heen….

Een achtbaan van gebeurtenissen en verschillende ontwikkelingen! Ik kan niet wachten tot mei, wanneer het laatste boek Hard lijf uit komt.

Al is het ook wel zuur dat er dan definitief een einde komt aan deze serie.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.