Harde leugen (Hacker #2) – Meredith Wild

Blake Landon is sexy, succesvol en investeerder in het bedrijf van Erica Hathaway. Zij kent zijn reputatie en is vastbesloten niet meer dan een zakelijke relatie met hem aan te gaan. Maar al snel blijkt zelfs Erica niet bestand te zijn tegen de charmes van Blake: ze stelt niet alleen haar bedrijf, maar ook haar hart voor hem open. Beetje bij beetje laat Erica de controle los. Samen met Blake wil ze niet alleen van haar bedrijf, maar ook van hun relatie een succes maken. Maar als diep weggestopte geheimen uit Erica’s verleden hun relatie plotseling dreigen te verstoren, moet ze een keuze maken die niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van Blake voorgoed kan veranderen. Hoever zal Erica hierin durven gaan? Harde leugen is het tweede deel uit de succesvolle Hacker-serie.

ISBN: 9789401604680
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Bladzijden: 320 pp.
Genre: Romans

Ik geef dit boek ♥♥♥♥

YES! Deel twee doet waar ik in mijn recensie van het eerste deel om vroeg!

Het gaat verder waar we in deel één eindigden en is vrijwel meteen spannend, doordat er meer verhaal in zit werd ik deze keer wel echt het boek in gezogen en bleef ik doorlezen omdat je wilt weten wat er gaat gebeuren!

Een nieuw deel en dus ook nieuwe personages en niet zomaar personages! Lastige exen, nieuwe (erg sexy) personeelsleden, familieleden en mensen uit het verleden die Erica liever nooit meer had gezien!

Dit allemaal tezamen gedrukt in één boekje geeft je een verhaal vol wendingen met spanning en erotiek en laat ik daar nog eens wat over te zeggen hebben!

In dit boek komt toch weer het dominante mannetje naar boven, Blake zou van Erica wel wat onderdanigheid willen zien en ook de seks word wat ruwer, waar ik normaal dan een beetje huiverig ben voor een herhaling van Fifty Shades of Grey heeft Meredith toch haar eigen draai aan het wilde temperament van Blake gegeven. Blake is daarnaast juist meer de open persoonlijkheid en Erica wat meer de stille in zichzelf gekeerde persoon.

Wat ik fijn vind aan de boeken van Meredith is dat ze niet alleen om de seks draaien, er zitten zeker wel stukken bij die me een gezonde teint geven maar daarnaast zit er ook een interessant plot in, verschillende personages die je het bloed onder de nagels vandaan halen en ook wel een The things we do for love stuk. Al die onderdelen lieten me voor dit boek vallen.

Een aantal van de personages die in dit boek voorkomen maakten toch dat dit boek meer body kreeg, zo is er James, en hoe leuk ik Blake ook vind ergens heb ik ook een plekje in mijn bookcrush hart voor James, een motor rijdende hunk met tatoeages die ontzettend begaan is met Erica… kreeg toch ook wel slappe knietjes van hem hoor! Sophia daarintegen… foei foei foei ik kreeg een Jessica Rabbit achtig gevoel bij haar en ik kan niet anders dan zeggen dat Meredith me met haar personage behoorlijk heeft laten opwinden. Mark de psychopaat, die bezorgde me behoorlijk de kriebels en het ontzettend spannende gedeelte met Daniel was ook een welkome toevoeging aan het verhaal van Blake en Erica!

Ik begin nu stiekem wel wild te raken van Meredith haar serie 😉 en gelukkig is het al bijna januari waar deel drie in deze serie uitkomt genaamd Harde Lust!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.