Harde liefde (Hacker #1) – Meredith Wild

Blake Landon. Sexy, woest aantrekkelijk, onbereikbaar:
hij is de ultieme fantasie van elke vrouw. Blake is miljardair, befaamd hacker en krijgt altijd alles wat hij wil. Wanneer Erica Hathaway hem tegenkomt, krijgt ze hem niet meer uit haar hoofd. Maar de timing is verre van perfect.

Erica is hard op weg naar een succesvolle carrière. Met een ijzersterk business plan op zak moet ze alleen nog de juiste investeerder vinden. Wat ze nooit had verwacht gebeurt: ze valt als een blok voor de charmes van haar onweerstaanbare investeerder.

Ook Blake raakt in de ban van Erica’s charme, intelligentie en ambities, en al snel wil Blake niet alleen haar bedrijf, hij wil Erica helemaal.


ISBN: 9789401604666
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Verschenen: 2015
Bladzijden: 320 pp.
Genre: Romans/Literaire fictie

Ik geef dit boek ♥♥♥

Ik begin met de cover te complimenteren, vaak krijgt bij een vertaling een boek een naar mijn mening 25208536
minder mooie cover dan het origineel, bij deze boekenreeks vind ik juist de Nederlandse uitvoering een stuk sensueler overkomen dan de oorspronkelijke Engelse cover. (zie foto)

Ook de vervolgdelen, jawel er zijn er 5:

Hardpressed (Hacker, #2) – Harde Leugen (reeds verschenen)
Hardline (Hacker, #3) – Harde Lust (verschijnt januari 2016)
Hard Limit (Hacker #4)
Hard Love (Hacker, #5)

hebben in de Nederlandse uitvoering allemaal prachtige bij elkaar passende covers.

Het verhaal, ik was ontzettend benieuwd naar deze boeken en had er ook meteen hele hoge verwachtingen van. Die zijn helaas niet helemaal waargemaakt.

Allereerst is het een beetje te voorspelbaar in het begin, maar goed daar zetten we ons overheen en we gaan verder. Blake lijkt qua omschrijving behoorlijk op één lijn te liggen met Mr. Grey, selfmade rich guy, voorliefde voor dure auto’s en natuurlijk seks.
Erica qua persoonlijkheid ook een beetje een Anastasia, zogenaamd een ontzettend onafhankelijke vrouw maar eigenlijk een vrij afhankelijk typetje dat zich graag laat overrompelen door de grote boze wolf…

Ik had verwacht door reacties van andere boekliefhebbers dat dit een behoorlijk stomend boek zou zijn, ook hier was ik helaas een beetje teleurgesteld in het begin, naarmate het boek vorderde werd het wel steeds beter op het woordje plooien na, ik weet niet hoe het met jullie dames zit maar ik vind plooien nu zo’n afschuwelijk woord!

Ik bedoel maar, ik strijk de plooien van mijn vitrage mooi strak… nee, nope en nogeens nee, plooien is echt fout in mijn boekje!

Verwacht nu niet omdat ik de personages vergelijk met vijftig tinten ook soortgelijke sexuele activiteiten want die zitten er niet in! Hoewel Blake vrij dominant is gaat het niet verder dan een keer een gespankte bil… (gespankt… hmmm of het een acceptabel woord is weet ik niet maar het klinkt beter dan een tik op de bil…)

Pas op de helft van het boek begint voor mij het verhaal op gang te komen en op het eind ja ja, geheel tegen verwachting in geen climax maar een enorme plottwist en mogen we wachten op boekje numero 2 waarvan ik hoop en eigenlijk ook verwacht dat deze mij meteen met het begin vastgrijpt!

Voor mij dus ♥♥♥ en een verlangen naar de vervolgdelen! Ik ben er klaar voor!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.