Harde lust (Hacker #3) – Meredith Wild

Hacker Blake Landon heeft in Erica Hathaway zijn perfecte match gevonden. Hoewel zijn bezitterige aard en haar drang naar vrijheid soms botsen, wil Blake haar nooit meer uit zijn leven. Erica heeft op haar beurt alle vertrouwen in Blake en is vastbesloten samen alle moeilijkheden te overwinnen. Maar als Blake daarin te ver dreigt te gaan, wordt Erica geconfronteerd met een duistere kant van haar geliefde. Tot overmaat van ramp blijken ook Blakes concurrenten een smerig spelletje met haar te spelen: ze willen haar bedrijf te gronde richten. Kan hun relatie de moeilijkheden doorstaan en kunnen Erica en Blake de concurrentie te slim af zijn?

Nederlands
320 pagina’s
Xander Uitgevers B.V.
januari 2016

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Ik vind de covers van deze serie heel eenvoudig maar toch ontzettend sensueel!

Het verhaal


Ik zou het boek zo nog een keer kunnen lezen!

Er zijn natuurlijk veel mensen die al steigerend op de achterbenen gaan staan bij het zoveelste rijke man en dominantie verhaal, ik heb ook bij elke nieuwe reeks mijn twijfels maar deze serie liet die twijfels verdwijnen als sneeuw bij de zon!

Dit verhaal gaat precies verder waar Harde leugen eindigde, en meteen word je weer in de wervelwind van een relatie tussen Blake en Erica getrokken!

Blake is nog steeds een investeerder in Erica’s bedrijf en hij heeft nog steeds problemen met James. Erica wil meer controle over haar bedrijf en dat Blake zich wat meer terugtrekt. Hoe krijg je Blake gek? Ik hou wel van types als Blake. Bezitterig, beheersend en dominant. Een man die alles voor je regelt en je overal tegen beschermt…. 14b72cb8d21fd7c20b8d678f45072fbd

De seks scenes zijn gewoon te ‘Hot and Steamy’, mensen die niet van een tikkeltje dominantie houden zullen dit niks vinden maar ik kan alleen maar heel blij zijn dat deel 4 en 5 al heel erg gauw uitkomen*!

Ik geniet van deze serie tot nu toe. Elk nieuw boek brengt weer nieuw drama op de plank en Erica’s leven is een dollemansrit van emoties, emoties die zo worden beschreven dat ik zelf ook met een brok in mijn keel en tranen over mijn wangen heb zitten lezen.

Wanneer er weer iets naars gebeurt in Erica’s leven zit ik trillend van woede op de bank, mijn hart slaat gewoon sneller door de manier waarop Meredith dit beschrijft en voor een ieder die denkt dat Blake een klootzak is… mijn hart is aan hem verpand… vooral als hij dingen zegt als “Ik kan de rest van mijn leven nog met je vrijen. Vannacht wil ik je alleen maar in mijn armen hebben.” Ja, ik hou echt van deze serie, hij zit boordevol seksuele spanning maar ook bomvol met echte liefde en echte dreigingen!


  • Deel 4 Harde les verschijnt maart 2016
  • Deel 5 Hard lijf verschijnt mei 2016

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Jaaa het is echt een geweldige serie inderdaad <3
    Ik moet nog steeds boek 5 lezen, maar heb boek 1 tm 4 VERSLONDEN!
    Wordt tijd dat ik ze ga herlezen en dan ook boek 5 er achteraan plak <3