Recensie | Helden van de Nacht (De Bieb-bende #9), Michael Reefs

Recensie | Helden van de Nacht (De Bieb-bende #9), Michael Reefs

In een eeuwigdurende nacht staan zes helden op.
Dat waar de Bieb-bende al sinds het begin van hun avontuur bang voor is, is eindelijk gebeurd: George Hill heeft een manier gevonden om de missende eigenschappen bij elkaar te krijgen. Terwijl de kinderen vanuit het rijk der doden wanhopig een weg terug naar de aarde proberen te vinden, verliezen ze alles waar ze zo hard voor hebben gevochten. En dan doet de Eeuwige Nacht zijn intrede. De gevaarlijke Nyxen, afkomstig van de Kwade Machten, overvallen Zuidbaai en ontvoeren kinderen. Vrienden worden vijanden en alle bewoners zijn in rep en roer. Het einde is dichterbij dan ooit. Is de Bieb-bende nog sterk genoeg om zich hieruit te redden?

four-stars
Helden van de Nacht geschreven door: Michael Reefs
Bladzijden: 452
Serie: De Bieb-bende #9
Meer van deze auteur: Het Middernachtcircus , Bram en het Zoldermysterie, De Toren van Enigma (De Bieb-bende #7), Bram en de Orde van Avalon, De vloek van de Ferox
Uitgeverij: Uitgeverij Stormsteen | 2 June 2020
Genre: Jeugd
Uitgave: Paperback
Illustraties: Robin Keijzer, Betty Reefs, LukeSure
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Wederom een prachtige cover! Deze geeft niet meteen heel veel weg van het verhaal en maakt me nog nieuwsgieriger.

wat vind ik van het verhaal

Steeds spannender, steeds gevaarlijker en steeds gewelddadiger!

Dat is een prima samenvatting van al weer het negende deel in de twaalfdelige Bieb-bende serie!

Op de eerste bladzijde vind ik deze quote en meteen heeft het me hart al gestolen ♥ kijk ze nou allemaal staan! Deze kinderen groeien me toch wel een beetje naar mijn hart hoor!

Terugkomen uit de dood, dat is pas één van de eerste dingen die de Bieb-bende in dit boek op hun to-do lijstje komt te staan.

Het geheugen terug krijgen van Melanie, George verslaan, hemelrijders bevrijden en daarnaast ook nog naar school moeten. Het word sommige van de kinderen af en toe te veel, en hoewel ze nu een beetje kunnen ademhalen nu sommige van de ouders op de hoogte zijn van hun avonturen stapelen de gevaren en niet te vertrouwen mensen zich op.

Wat als George ze een uitweg biedt uit dit alles? Moeten ze die kans dan grijpen?

Hun avonturen lopen immers steeds verder uit de hand en worden ook steeds gevaarlijker en gewelddadiger. En hoewel sommige mensen zich aan hun kant lijken te scharen brengt dit deel met gevaarlijke Nyxen, Sinistere Sargon en een donkere stad een verhaal boordevol spanning waarvan sommige leden van de Bieb-bende gaan twijfelen of ze nog wel door willen of kunnen gaan met het oplossen van het mysterie.

Kinderen verdwijnen, puzzels lijken onoplosbaar, bescherming en krachten gaan verloren.

Zal het de Bieb-bende lukken hun hoofd boven water te houden of kiezen ze ervoor om alles te vergeten en terug te keren naar hun normale levens?

Dat alles lees je in het zevende deel ‘Helden van de nacht’, een boek van 452 pagina’s dik dat je vasthoudt van begin tot eind!

Helden van de nacht ook lezen?

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.