Over de helft | Mijn favorieten tot nu!

Ik heb tot nu toe (wanneer ik deze post schrijf) 60 boeken gelezen dit jaar! Ik lig dus redelijk op schema! Tussen al die 60 favorieten tot nu toeboeken zaten dit jaar al heel wat pareltjes! In deze post lees je 6 van mijn favorieten tot nu toe!

Verleiding by Erin WattDe 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. 
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

De Royals – Verleiding stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje! Ik had cadeaubonnen en was al een hele tijd aan het twijfelen welke boeken ik hier nu van moest kopen. Tot ik een dag voor ik op vakantie ging in de lokale boekhandel kwam en dit boek zag liggen. Toen besloot ik dat het mijn vakantie read zou worden en wat heb ik daar intens van genoten!!! 

Mijn recensie vind je zo snel mogelijk hier in Wonderland, maar mocht je hem nog niet hebben koop hem dan meteen!

Hoog Verraad by Jennifer Lynn BarnesTess is het zusje van Washingtons bekendste fixer, dus fiksen zit haar in het bloed. Als ze wordt gevraagd om voor een klasgenoot campagne te voeren voor de leerlingenraad, doet ze dat. Maar wanneer de kandidaten de kinderen van politici zijn, kunnen zelfs verkiezingen op een middelbare school levensvernietigende geheimen met zich meebrengen. 
Ondertussen werkt Tess” voogd aan een onmogelijke taak. Door een terroristische aanslag wordt het onzeker wie er nog te vertrouwen is in Capitol Hill – en wie niet. Tess weet als geen ander dat macht een betaalmiddel is in D.C., maar ze staat op het punt uit eerste hand te ontdekken dat je voor macht altijd een prijs moet betalen.
 
Hoog Verraad is het tweede deel van een duologie en het is ongelooflijk maar deze boeken werden gedrukt op aanvraag. Ik kan echt niet begrijpen hoe deze serie het hier niet goed doet want ik vond ze waanzinnig spannend!
Onverwacht by Rebecca YarrosGrayson heeft maar één doel: slagen voor de opleiding tot Apachepiloot. Daar kan hij de afleiding van zijn bloedmooie nieuwe huisgenoot Samantha niet bij gebruiken. Maar die afleiding is er wel degelijk, mede omdat Samantha niets liever wil dan door de muur heen breken die Grayson om zichzelf heen heeft opgetrokken. Als haar dat eindelijk lukt, ontdekt ze iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar?
 
Wat moet ik nog zeggen over Rebecca Yarros! Deze dame schrijft met een gouden pen! Echt alles wat ik van haar lees is GE-WEL-DIG! Wees wel gewaarschuwd je hebt echt wel tissues nodig!
 
The Diabolic by S.J. KincaidNemesis lijkt een doodgewoon meisje, maar niets is minder waar. Ze is een Diabolic, gemaakt om te doden. Op jonge leeftijd wordt ze gekocht door een adellijke familie om hun dochter Sydonia te beschermen – zo nodig met haar leven. Als Sydonia zich moet melden aan het hof van de keizer, die duidelijk kwaad in de zin heeft, neemt Nemesis haar plaats in. Niemand mag ontdekken wie en wat ze werkelijk is…
 
Dit boek heeft me zo verrast! Ik was er eigenlijk van overtuigd dat dit niks voor mij was. Stiekem had ik het dus eigenlijk al van mijn leeslijst gehaald toen mijn BookBabe groepje me zei dat ik dit boek echt moest lezen.
 
Ik ben blij dat ik dat deed want wat een geweldig boek was Diabolic, ik kijk echt vol verwachting uit naar deel twee!
 
Serafina en de Zwarte Mantel by Robert BeattySerafina is twaalf. Ze woont met haar vader in de kelders van een groot landgoed. Niemand weet van haar bestaan af, en dat moet zo blijven. Maar op een avond verandert alles. Serafina ontdekt dat er vreemde dingen gebeuren: er verdwijnen kinderen. En een vreemde man in een zwarte mantel dwaalt door de gangen van het kasteel. Serafina slaat de waarschuwingen van haar vader in de wind en gaat op onderzoek uit. Maar haar zoektocht is gevaarlijker dan ze zelf beseft…
 
Serafina en de zwarte mantel kreeg ik als recensie exemplaar in een geweldige box vol goodies! Door de cover was ik al betoverd maar het verhaal heeft me echt verliefd gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar het tweede deel! 
Tweestrijd by Gail McHugh

Emily Cooper is kapot van het overlijden van haar moeder en verhuist naar New York om opnieuw te beginnen. Haar vriend Dillon wil dat ze bij hem komt wonen, maar Emily is daar nog niet klaar voor en trekt in bij een vriendin. Ze neemt een baantje in een Italiaans restaurant om de huur te kunnen betalen.
Dan ontmoet ze Gavin. Hij is rijk, charmant en ontzettend aantrekkelijk. Emily doet haar best zich te verzetten tegen wat ze voelt voor Gavin, maar hij is niet van plan haar te laten gaan.
Door Gavin moet Emily een paar belangrijke keuzes maken. Keuzes die ervoor zullen zorgen dat vriendschappen eindigen, harten gebroken worden en haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.
 
Tegenwoordig ben ik bij rijk, charmant en ontzettend aantrekkelijk erg bang voor Mr. Grey varianten. Tweestrijd bewees het tegendeel en bleek een heerlijke New Adult te zijn!
 
Dat waren zes boeken uit mijn 5 sterren lijst van gelezen boeken in 2017!

Welke boeken zijn tot nu toe jouw favorieten?

 

8 reacties

 1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Mijn favorieten tot nu zijn:
  Lux, Fire in You en Half-Blood van Jennifer L. Armentrout
  Romancing the Undead van Juliet Lyons
  Break van Jennifer Vester
  9 November van Colleen Hoover
  Low Down and Dirty en alle boeken van de 3: AM Kisses serie die ik dit jaar heb gelezen van Addison Moore
  Onverwacht, Hallowed Ground, Wilder en Nova van Rebecca Yarros
  Memories of me van Dani Hart
  Misty Falls, Angel Dares, Summer Shadows en Struck serie van Joss Stirling
  Een hele lijst alweer XD

 2. Fany schreef:

  allemaal boeken die uitgezonderd de laatste op mijn verlang leeslijst staan:)

 3. Met 86 gelezen boeken momenteel is mijn favorieten lijstje huge en is het papier niet aan te slepen denk ik om ze op te schrijven hahaha..

  Maar oké, als ik dan Echt moet kiezen
  – the kingmaker chronicles van Amanda Bouchet
  – the Renegades trilogie van Rebecca Yarros
  – wild aces trilogie van Chanel Cleeton
  – Thunder road trilogie van Katie McGarry
  – Stilte van Mia Sheridan
  – Scoring wilder van RS Grey
  – Ignite van Rebecca Yarros (short story)
  – Lord of shadows van Cassandra Clare
  – Until it fades van K.A. Tucker
  – a Court of Wings and Ruin van Sarah J. Maas
  – the Valiant van Lesley Livingston
  – Defy the stars van claudia gray
  – Wintersong van S. Jae Jones
  – Hunted van Meagan Spooner

  Ik kijk dan alleen naar boeken die ik voor de eerste keer las dit jaar, re-reads kijk ik maar even niet naar hihi..
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| REVIEW ya contemporary | After the Game – Abbi Glines (#3 Field Party)My Profile

 4. Silke schreef:

  Hier zijn de favorieten tot nu toe:
  Strange the dreamer – Laini Taylor
  Eleanor and Park – Rainbow Rowell
  Een lied voor Achilles – Madeline Miller
  Dark Matter – Blake Crough

  En ik ben compleet verliefd geworden op de Remnant reeks van Mary E Pearson. Zo zo goed!

  Je maakt me trouwens helemaal nieuwsgierig naar de royals. Vriendinnen vonden hem super, maar nu jij hem ook goed blijkt te vinden ga ik toch twijfelen om hem toch een kans te geven.
  Silke onlangs geplaatst…Een lied voor Achilles – Madeleine MillerMy Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Oei, ik weet het al niet meer van buiten maar ik maakte het me wel wat makkelijker door mezelf een top tien te laten samenstellen toen het jaar halfweg was. Ik ben eventjes snel gaan spieken en deze staan op mijn lijstje: Pyamadagen van Sarah Andersen, De GVR van Roald Dahl, Vermoorde getuige van J.D.RObb, Koningin van de Schaduw & Hof van Mist en Woede van Sarah J.Maas, The Chosen van J.R.Ward, Bijzondere vertelsels van Ransom RIggs, Magic Bleeds van Ilona Andrews, Alien in Chief van Gini Koch én Harry Potter and the Philosopher’s Stone.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Korte recensies: Compleet in de wolken & Camp AlienMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: