“Here’s to books, the cheapest vacation you can buy.” – Summer Book Swap

Ik heb er zo veel zin in! De zomer! En zeg zelf, boeken zijn de goedkoopste vakanties die je kunt kopen! Op elk van jullie verlanglijstjes kunnen reizen naar verschillende plekken komen en ik ben heel benieuwd welke dat gaan zijn! Ben jij er klaar voor, de leukste zomer swap van 2021? Lees dan gauw verder!

Met het online komen van deze post start ik de inschrijving en deze sluit op 18 april! Zo blijven er ongeveer 10 weken over om een pakket voor je zonnetje te maken!

Voor diegene die de vorige jaren niet hebben meegedaan volgt hieronder de uitleg! In het menu ♥ Swaps kun je ook eerdere swaps terugvinden!

Een leuke boeken swap! Dat is natuurlijk het uitgangspunt!

En dan in deze ronde het thema zomer! Boeken blijven natuurlijk gewoon de boeken die jij wenst. De aankleding van het pakket moet echter zomers zijn!

Het budget is na een poll aangepast en dus zijn bij de swaps de volgende budgets vastgesteld:

Swap thema Budget* Verplichte extra’s Verzending
Pasen € 25,00 Kaart, paaslekkernij, themaverpakking Aangetekend PostNL/Bepost
Zomer € 40,00 Kaart, themaverpakking Aangetekend PostNL/Bepost
Halloween € 25,00 Kaart, themaverpakking Aangetekend PostNL/Bepost
Kerst € 40,00 Kaart, kerstlekkernij, themaverpakking Aangetekend PostNL/Bepost
Valentijn € 25,00 Kaart, themaverpakking Aangetekend PostNL/Bepost

*Exclusief extra’s en verzending

Om het zo eerlijk mogelijk te houden vraag ik jullie om de karma levels te beperken. Het minimum te besteden bedrag exclusief extra’s en verzendkosten is € 40,- voor deze swap.

Hiervan haal je enkel boeken of een gewenste goodie wanneer er qua budget geen meerdere boeken mogelijk zijn. Dit is ten alle tijde iets dat op het verlanglijstje van je Zonnetje staat!

Verplicht is een ‘Zomerse’ kaart, thema aankleding en een leuk zomers papiertje! Dit valt zoals te zien is in het schema buiten budget!

Verzending gebeurt aangetekend en labels mogen niet van te voren worden aangemaakt! Er is niks geheims meer aan als je in de PostNL app de naam van je Zonnetje al ziet staan!
Deze ronde zal je hoogstwaarschijnlijk nog steeds door de lockdown alles online moeten aanschaffen, wees dus op tijd met je bestellingen doen!

Pakket verzenden moet op 26 juni!

Besluit je na al deze info mee te doen dan kun je je aanmelden via de link in het kopje ‘voorwaarden’ hieronder.

Een ding is dan zeker, op de ‘fourth of July’ heb jij dan een uitpakfeestje!

Unboxen gebeurt dus op 4 juli!

Toelating Swaps

Allereerst laat ik mensen in delen toe in swap groepen.
Pb-tjes met vragen over waarom je nog niet in de groep zit terwijl Pietje of Marietje er al wel in zit zijn dus niet nodig!
Hoewel deelname op eigen risico is wil ik toch altijd graag dat iedereen tevreden is!
Vooral gezien ik dit al 6 jaar doe en een behoorlijke vaste garde heb die echt fantastische pakketten maken!

Over het algemeen laat ik in kleine swaps vaak nieuwe mensen toe zodat ze zich kunnen ‘bewijzen’. De reden dat ik dit bij een kleine swap wel doe is dat het budget daar wat lager ligt en de vereisten wat minder groot gezien dat echt een thema en boek swap is!

Het kan zijn dat als je nieuw bent en niet aan de regels voldoet je niet toegelaten word in een swap groep!

 

Of wanneer je bij een eerdere swap op de ‘Naughty List‘ bent gekomen je geweigerd word.
Hierover valt helaas niet te discussiëren.

Als host wil ik het liefst dat de swap voor iedereen naar tevredenheid gaat en daardoor moet ik soms wat strenger de regels hanteren.

Ik hoop op ieders begrip hiervoor!

Voorwaarden om mee te kunnen doen:

 • Je bent minimaal 18.
 • Ook ga je ermee akkoord dat je adresgegevens aan je lootje worden meegedeeld.
 • Je hebt eerder mee gedaan aan een swap of we hebben gemeenschappelijke vrienden.
  Dit zodat we geen nep accounts krijgen en er mensen teleurgesteld gaan zijn!
 • Je word lid van de Facebook groep voor deze swap en zorgt ervoor dat je daar aan alle eisen voldoet. We zijn een hele grote gezellige groep en van iedereen word verwacht dat ze enthousiast mee doen! Dit houdt in dat je de vragenlijsten beantwoord, een sneak peek en unboxing in de groep stuurt etc… Doe je dit niet word je helaas uitgesloten voor een volgende ronde!
 • Meld je alleen aan als je het geld, de zin en de tijd hebt om er een super pakket van te maken voor een ander!

Als je mee wilt doen met deze swap dan is het heel belangrijk dat je aangemeld bent bij de groep want daar zal ik de eindcontrole doen voor ik ga loten!

 

Doe alsjeblieft echt moeite voor elkaar, hoe zou je het zelf vinden als je heel veel moeite hebt gedaan en je krijgt zelf een flut cadeau?

Een swap moet van mij voor iedereen een uitpakfeestje zijn!

Koop dus echt van het wensenlijstje en maak er een mooi thema pakket van.

Als je je opgeeft laat dan niet een ander stikken door niks te verzenden!

En dan nog de belangrijkste regel! Je dient je pakket aangetekend te verzenden met Track en Trace, binnen NL enkel met PostNL en mij een foto te sturen van je verzendbewijs! Het liefst met de QR code duidelijk in beeld.

18 april – Uiterste inschrijvingsdatum
26 juni – Verzenddag
4 juli– Unboxing ♥

Ik heb er weer ontzettend veel zin in en hoop dat jullie allemaal weer jullie uiterste best gaan doen om een geweldig pakket voor een mede boekenwurm te maken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Ik heb uiteindelijk na lang twijfelen toch besloten om een keertje over te slaan maar ik wil toch nog even benadrukken dat dat niets te maken heeft met de swap op zich. De paasswap was immers weer super leuk. Het werd gewoon even wat veel en ik wist (luxeprobleem ik weet het) niet goed wat ik op mijn lijstje kon zetten. Even een rustpauze dus en dan hopelijk tegen de Halloween swap weer opnieuw in gang schieten.

 2. Oooh ik zou eigenlijk wel heel graag nog een keer meedoen! Ik heb een verzoekje gestuurd om lid te worden van de groep. Ik deed ooit al eens mee, een paar jaar terug, aan een paar swaps dus hoop heel erg dat ik er nog bij mag ^^
  Irene onlangs geplaatst…tram DRIE!My Profile

 3. Heej wat leuk! Ik wist niet dat er NL/BE swaps waren. Ik ga eens een ronde meekijken en dan schrijf ik me misschien voor de volgende ronde ook in. 🙂

  1. Hi! Ja ik host ze al sinds 2015, 5 swaps per jaar! Als je niks wilt missen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief rechts onderin op de blog homepage. Dan krijg je van elke nieuwe swap een update!