Het 2de boek van Tess – Miriam Bruijstens

Ik zwem. De zee omringt me als nooit tevoren. Ik voel alles. Het zout, dat prikt in de talloze wonden op mijn lichaam. De kou, die me eerst pijn doet en me vervolgens gevoelloos maakt. Ik blijf zwemmen. Mijn ademhaling is oppervlakkig. Ik voel het zout niet meer. Ik voel me lekker. Ik zwem door.

Het gaat Tess voor de wind. Haar eerste boek is gepubliceerd, ze heeft het gezellig met haar vriendinnen en haar vriendschap met Lucas is hechter dan ooit. Dan gebeurt er iets wat zo verschrikkelijk is dat ze het nauwelijks kan bevatten. Haar leven stort in en Tess kijkt regelrecht de afgrond in. Zal ze het redden?

Een cross-overroman waarin het personage Tess nog meer onder je huid kruipt. Een heftig verhaal vol vriendschap, hartstocht, verdriet en humor. En poëzie.

Taal: Nederlands
ISBN10: 9044827421
ISBN13: 9789044827422
Categorieën: New Adult
Type boek: Hardcover
Aantal bladzijden: 119
Verschijningsjaar: 2016
Uitgeverij: Clavis

Ik geef dit boek ❤❤❤❤29622497

De cover


Net als zijn voorganger vind ik de cover van dit boek zeker mooi maar zie je pas echt de schoonheid ervan na het lezen van zijn verhaal!

De binnenkant


We zijn een tijdje verder dan in boek 1. De vriendschap tussen Lucas en Tess is steeds sterker en Tess haar eerste boek is uitgegeven. Alles loopt op rolletjes zou je denken maar Tess is nog steeds eenzaam. Dan slaat opeens het noodlot toe en gebeurd er iets vreselijks waardoor alle vooruitgang die Tess geboekt heeft teniet word gedaan!

Dit boek word daardoor zelfs nog ietwat zwaarder dan boek 1! Maar dan is er Sam en echt ik hou van Sam!

Vanaf dit punt zit ik echt diep in dit boek verzonken en wisselen tranen zich af met een glimlach. Mijn man is mijn Sam en zo is dit boek zwaar, verdrietig, pijnlijk en herkenbaar maar sluit het ook ontzettend mooi het verhaal van Tess af!

Tussendoor worden wederom pagina’s gebruikt voor lijstjes en gedichten maar ook word op een bepaald stuk in het boek een gebeurtenis verdeeld over bladzijden waardoor er op sommige bladzijden slechts 11 woorden staan op 1 bladzijde zelfs maar 2.

Voor mij had dit niet gehoeven en gezien dit boek zelfs nog dunner is dan zijn voorganger had ik ze liever gebundeld gezien in één boek over het leven van Tess. Nu vind ik de prijsverhouding ietwat hoog liggen, 2 boeken met samen 250 bladzijden waarvan veel gevuld met quotes van andere en veel half (of minder) gevulde bladzijden, voor € 29.90.

Toch 4 hartjes omdat het verhaal echt onder mijn huid kruipt en ik één groot vat vol emotie ben geworden door beide boekjes!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.