Recensie | Het aanzoek (Wait for You #2.5), J. Lynn

Cam bereidt zich voor op de vraag der vragen in Het aanzoek van Jennifer L. Armentrout. Cam, o Cam… hoe leuk we Jase (Ga voor mij) en Jax (Blijf bij mij) ook vinden, we hebben altijd een warm en fuzzy plekje voor jou bewaard in ons hart. Maar we begrijpen wel dat jij voor Avery kiest, hoor. We zouden niet anders willen. Het aanzoek is een kort verhaal van Jennifer L. Armentrout (J. Lynn) waarin Cam, die we nog kennen uit Wacht op mij, op één knie gaat voor zijn Avery. Als hij zich tenminste over zijn koudwatervrees heen kan zetten – maar daar gaan we wel van uit. 😉

three-stars
Het aanzoek (Wait for You #2.5) geschreven door: J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 9
Serie: Wait for You,
Meer van deze auteur: Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij , Val voor mij (Wait for You, #4), Vertrouw op Mij, Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | augustus 2015
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads

Het aanzoek | De coverhet aanzoek

Nee dit doet helemaal niks voor mij 🙁 ik vind de dame op deze cover echt afschuwelijk kijken. Voor mij is dit net of ze heel erg bitchy d’r zin heeft gekregen en de man komt ietwat treurig over. Dit zijn voor mij echt geen Cam en Avery en hun uitstraling past echt niet bij de titel en inhoud van het boek!

Het aanzoek | De binnenkant

Een hele korte recensie voor een heel dun e-book!

Absoluut niet te missen dit kleine verhaaltje! Een klein extraatje dat je weer even laat wegdromen met Cam en Avery!

Ook al was het echt maar een paar bladzijden dik toch heb ik er echt van genoten!


Avery wordt totaal overrompeld door een fonkelende ring in Voor altijd van Jennifer L. Armentrout. Het is alweer een tijd geleden dat we meeleefden met Avery in Wacht op mij, en zij een relatie kreeg met de onweerstaanbare Cam. Als ze op bezoek is bij zijn familie, gaat hij ineens naar boven, om verdacht lang weg te blijven. Wat is hij aan het bekokstoven? Voor altijd is een kort verhaal van Jennifer L. Armentrout (J. Lynn) in de ‘Wacht op mij’-serie, waar ook Ga voor mij en Blijf bij mij bij horen.

three-stars
Voor altijd (Wait for You #2.5) geschreven door: J. Lynn
Bladzijden: 10
Meer van deze auteur: Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij , Val voor mij (Wait for You, #4), Vertrouw op Mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | augustus 2015
Genre: Love & Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads
Het aanzoek

Voor altijd | De cover

What the ????  Goed dit is dus eigenlijk hetzelfde verhaaltje als hierboven alleen dan vanuit een andere pov, namelijk die van Avery!

Maar als we naar de cover kijken hebben we twee geheel nieuwe mensen!

Best een beetje een faalactie!

Voor altijd | De binnenkant

Tja, hier valt vrij weinig over te zeggen! Het is eigenlijk precies hetzelfde verhaal maar dan vanuit Avery! Nog wel heel erg schattig om dit te lezen natuurlijk want je ervaart het dan vanuit beide personages!

Deze stukjes hebben me wel doen verlangen naar meer en ik hoop dan ook echt dat ik in één van de vervolgdelen over de bruiloft kan lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.